cajt-pred-tagi

>denar mora jet okrog, so rekl..

>hja, in jaz se tega načela nekok držim. tud če ni glih najbolj primeren trenutek za to.. skratka, its pay day! ampak ne tak kot bi mogo bit (torej, da jaz dobim denar), ampak ravno obratno. najemnino bo potrebno plačat. pa stroške. ki vključujejo internet.
tu pa imam jaz manjši problem. skratka, prometa imamo tukaj maljarde in maljarde, kar ni gut. če sem prav vidla imamo samo 10gb na mesec. kar bi še nekok šlo, če ne bi tako jaz kot oni drugi v stanovanju, veselo dol vlekla filme in igrce in tutoriale in kaj te vem kaj še vse. standard cena je 25€. kar še kar gre. so cenejše variante, ampak ker nismo v “zoni” za druge ponudnike (sploh me ne vprašat kaj naj bi to bilo, ker nimam pojma), imamo tega. clix. nimam pripomb. moje pripombe so na ta naš promet. ne vem, če sem omenla, ampak v aprilu sem bila jaz vsak vikend (tu je vključen petek) v coimbri. torej, 9 dni (odštejmo en vikend tu, ker sem – beri naprej -). en celi teden potovala po jugu države (in tisti vikend me itaq ni bilo blizu metropole). okej, priznam, veliko sem potegnala dol prejšni mesec. ampak ne za 20gb! (kakor sem vidla na statistikah) in ziher ne za 10gb! (pač, vsak plača pol)
.
.
čeprav, zajle nekaj študiram. plačat morem itaq samo 30% cene. em, 30% od 20gb bi blo pa 6.666666gb, ne? em, to pa je že nekok bolj razumljivo. če se prav spomnem sem dol potegnila eni dve večji igrci in par filmov.
hm.
kaj če bi jaz raje utihnala?

Standard