cajt-pred-tagi

>torta di ribes

>sobota je. in sončno je kao mal. no ja, bolj oblačno kot sončno, sam je pa vseeno toplo.
danes bo še zanimiv dan. kot prvo, nisem v coimbri in se mi že zelo pozna. manjka mi ona. po pravici povedan, nisem si mislala, da se bom tok “navadla” nanjo. ne vem, če je “navadit se na nekoga” okej izraz ampak to vzamte na najleši in najbolši način možno. to je to.
drugo je, da se morem danes dobit z… čaki, kok sem ji že rekla? skratka, s tisto, ki pa zaj hoče z mano bit. ne, čaki, to je ona druga.
okej, BASTA! od zaj naprej:
– oseba A (to je tista, s katero sma ble skupi do lani oktobra, zaj se je odločla, da hoče z mano bit.. ne, pardon, povejmo tko kot je – ni ji do zveze z mano, ampak noče, da sem s katero drugo. aja, in trenutno se tudi ne menima preveč, ker me kao preboleva. eh.) = je od danes naprej J. ker se na J začne njeno ime. tak.
– oseba B (ta s katero sem trenutno) = ali moja ali pa S. začetnica spet.
– oseba C (tista, ki kao misli, da zaj bi pa z mano bla, čeprav meni ni spljoh. po mnenju kolegice, ki bo od danes naprej znana kot T, sem naredila extremno velko napako, da sem s S in ne s to. ker je ta pač tooooolk sexi in oh in sploh in bla bla bla. aja, T je strejt. i guess that says something, hehe) = preimenovana v V.
torej, danes se morem še dobit z V. sposodla si je fotoaparat, ko je šla na krajši izlet v španijo in francijo.. ne, čaki, po zadnjih podatkih jima (njen in kolegu) ni uspelo pridet do francije, sta šla samo v španijo in andoro. vredi. torej, vrnat more fotoaparat, in na kofe hoče jet. ker še kao probava. ampak meni ni. pa sem ji povedala. na lep in na ignorantski način. pa če ne šteka. hudiča no. kaj pa naj?? T je rekla, da naj bom hladna kot flaša piva, in da naj bom prasica, in da naj je ne jebem pet posto (figurativli spiking, hehe). itd itd. skratka, prasica naj bom.
…..sam če mi ne gre to. nisem jst neka prasica. ta V mi je drugače zlo vredu oseba. to da je sexi je samo bonus. plus. ampak z njo pa mi ni za bit. aaaargh.

Standard