cajt-pred-tagi

>wtf?!

>kaj si ti ja prfuknen, ej! moja se spravla blog čitat. najprej je bilo to njeno spraševanje še kao smešno, ker si je pač vse po svoje prevedla. in men tud ni bil problem prevajat. in v kaj se je ona zapičla? v oseba a, oseba b, in oseba c. wtf?! seveda je ona potem to iskala po celem blogu, in čist možno, da je šla tud štet. nič ne bi bilo podcenjevanje, tko kot sem zajle mnenja. skratka, ona je iz bloga ven potegnala, da ko sem z njo mislim na vse ostale na svetu prej kot nanjo. kar tak fejst ni res, da sploh ni res! fak, kok me je razpičkala. potem je prišla nekok do zaključka, da sem jst ko sem z njo ena oseba, na blogu pa čist neki ta tretjega. kar tudi nekok ni res. what you see is what you get.
(prosim, ne pozabit tu dejstva, da je ona čitala blog pisan v SLOVENŠČINI – z izjemo parih fraz v angleščini, ona pa ne govori besede slovensko! mene je, če preštejem, iz celga bloga prosla za prevod glih za 6 stavkov!!)
potem mi je naprej vrgla, da se jst nikol nočem menit o takšnih in drugačnih stvareh, ko sem v cbr. ni res. veste kaj pa SE zgodi? ko se začnema menit o meni, in J, in V, in podobnih zadevah.. ona rata extremno ljubosumna in zablokira. eno mnenje prosim: ker vem kakšna bo ona ratala in da to ne bo nič dobrega za preostali del dneva ali večera, a je res TAK narobe če se izognem temu pogovoru?? ne me narobe razumet, nimam skrivnosti pred njo. sem totalno odprta knjiga. (na žalost, se mi zdi vsake tolko.) res pa je, da se mi vsake tolko pač ne da menit o določenih stvareh, ker sonajvečkrat bazirane samo na njenem ljubosumju in ne na realnih stvareh. prvič še razložim situacijo. jo tudi drugič. in tretjič. in četrtič. in petič. in šestič, če je res potrebno. po stotem pa se mi RES ne da več. pardon, ampak ponavlat se mi pa res ne da. torej, se izognem pogovoru. najhujše pri tem ponavljanju je to, da mi nikoli ne daje filinga, kot da mi zares verjame. a la, ja vredu je ana, ti verjamem, bom probala dat to nekam v back of my head, bom probala jet čez to. ne. ona še kr vrta in še kr vrta, in šr kr hoče da ji vedno in skoz razlagam eno in isto stvar. ne, noečm bit z nobeno drugo. ja, rada sem s tabo. ja, ZALJUBLJENA SEM VATE, prekleto!!!
aja, in ne, ni pozabila omenit, da jst nje ne kapiram in da ona mene ne kapira. kot tudi ni pozabla omenit, da bi lahka ble več skupaj kot sma. zakaj se samo meni zdi tule, da mi je naprej metala to, da sem v lx?? kdo zaj ne igra fair?

ne vem no.. mislim, da se boma še ornk kregale o tem ta vikend.
(in ja, sem se odločla, da grem naslednji vikend v cbr. tole v lx bit in da nje ni tu mi gre počasi ampak vztrajno na kurac. pardon my french.)

vesna.. kje si? 🙁

Standard