cajt-pred-tagi

>zakaj je že tv?

>torej, tv. nisem že gledala kr ene par dni. okej, mislim, da smo že pri tednih. nazadnje sem gledala takrat, ko sta se sostanovalca pobrala iz stanovanja. to je bilo pa.. dva tedna nazaj? whatever. dolgo nazaj.
in zaj je blo na tvju eurosong. itaq, da bom jst tud o tem pisala. če pa že vsi. smo že slišal o “memoirs of extraordinary popular delusions”? hja, lets join. nisem gledala, pa sem gledala. nisem na tv, ker se mi pač ni dal bit v dnevni zram onih dveh zombijev. plus, blo bi portugalsko in se mi tud ni dalo. aja, pa še proti koncu sem domov prišla tak da se tud nisem spomnala. poanta? gledala sem prek neta, na slo tv. hm. užgala ravno, ko je slovenija glasovala. recimo, da je bilo vse kao po starem. stara juga stari jugi. vredi bo. držimo skupaj. kao. da pa ne pozabim omenit komentaterjev. em. kaj se je pa TAM zgodilo?? kdo točno je spustu onga butla pred mikrofon? take bedaste je ven metal, da.. eh, jst itaq pol štorije o tej naši novi svetovni zvezdi ne poznam, tak da sem še kul. ampak je pa butl. and to think that guy used to live next to me! argh. i feel special. i do. mogoče pa lahka prodam neko izmišljeno štoriju direktu. a? kaj mislite?? 😛

aja, pa prejle sem opazla, da mi gre ene par blogov, ki jih sicer imam v favourites, totalno na jetre. pač, mislijo si, da so ne vem kaj. kot npr oni tadej nekaj. bleh. al pa uni drugi, the l fileti. em. i think not. staremu je tudi nekaj v glavo stoplo. sicer ne vem kaj, in možno, da je v rl čist fajn dečko. ampak na netu pa je mal dosadan. (koga točno zanimajo vse napake, ki jih lahka človek najde na večerovi strani ali na 24kur?! al sem jst čudna? … ni treba odgovorit.)

howk, i have spoken.

Standard