cajt-pred-tagi

>pizdarjenje, douze points.

>pa začnimo:
– rolete so mi crknale v sobi. v stanju ‘dol’. trenutno imam v sobi skoraj popolno temo. kar bi bilo kul, če bi imela plan cel dan spat. ga nimam. mogoče sem ga imela za split second, ampak sem si premislala. why? who knows. OR, like that famous chinese philosopher once said “dont know, dont care” 🙂
(hm, E pogrešam.)
kdaj pridejo popravit? čojte! glede na to, da so (ko sem se preselila v tole stanovanje in kar je bilo sredi marca) rekli da pridejo nekaj popravit in še vedno niso niti blizu prišli.. kaj pa vem? enkrat v letu 2017? vem sam to, da me pizdi, ker nimam niti mal (če ne štejemo tist kar vdira skozi režice) naravne svetlobe, kaj šele da bi kej zraka od zunaj noter prišlo! argh!

– luč v kopalnici. spet je crknala. kokr sem že rekla, ene tri tedne nazaj ko se je to zgodilo prvič – nimam nič proti romantični atmosferi, ko se vsedem na školjko in …. hja, ustvarjam moje zadeve… in tudi kar se tuširanja tiči mi je kao okej, če mi res ne sveti v glavo. ampak glede na to da bom kmalu izgledala kot izredno kosmata opica in da bi jst to raje delala v kopalnici (in ne na balkonu, kakor je pametno predlagala T), hudiča da rabim normalno luč!
grem vprašat prejle ktera žarnica je. ker sem se odločla, da – kljub temu, da sta ostala sostanovalca 20cm višja od mene in da jst nekok ne dosežem niti s stolom – bom pač dala uspodi lojtro in zamenjala to prekleto žarnico. kaj mi odgovori? “bomo kr tkole pustil neki časa, in dodal še dve male lučke.” em. kaj?? kaj naj s tistimi lučkami, bog te nima rad? jst bi eno ORNK LUČ. sej zato pa so jih iznajdl! a naj zaj si dam tisto stvar gor, ki jo imajo rudarji?? pizda ej!

– v stanovanju smo trije. oni par, in jast. nekok sem jst navajena, da če se nas več živi skupaj, in glede na to, da smo vsi dokaj normalni folk (okej, “normalno” can stretch a long way, i agree), da lahko tiste pizdarije v kuhinji uporabljamo skupaj. s tem mislim recimo da olje, kis, sol, sladkor, mleko, itd. takšne pizdarije. pač, je malo bolj praktično in malo bolj varčno. al se motim? izgleda ja. po mnenju ostalih dveh. trenutno imamo v hladilniku 2 tetrapaka mleka (jst odprla enga danes zjutraj, ker ga pač zmanjkalo, ona ga odprla 10min za mano) in 2 kozarca majoneze. odprta, seveda. zakaj točno? kak men to ni jasno, EJ!

.
.
vrei, zajle se ne spomnem, ampak za pizdit je še velik stvari.

Standard