cajt-pred-tagi

>cbr

>(brez sumnikov, cumnikov in zumnikov, ker ne pisem na mojem laptopu s slo tipkovnico.)

evo mene opet v cbr. sploh ne znam povedat, kok “lazje” mi je tu.
hja, zaj pa razlozi. ne morem, ampak tu spat do 12h je drugace kot v lx. tu jet na kosilo s kolegi je drugac. tu jet v gledalisce (i know!!) je drugac. kaj pa vem. cbr kot sama mi gre ze ornk na qrac. ni to mesto zame. okej, sej je kjut, ampak po letu in pol v tem mestu poznam ze prakticno vsak koticek, vsako drevo in vsako ulico. tudi ce me dva tedna ni tu se, imho, nic ne spremeni, ko koncno le pridem. edina vecja nalozba, ki je se tu zgodila, je bil ta shopping mall, ki je kao najvecji na iberijskem polotoku. mislim, da sem to ze omenla, a se vedno mi ni cisto jasno zakaj je bilo potrebno ga zgradit prav v cbr. tist hrib tamle je pac bil za piknike in nic profitnega ni bilo na njem. hja, pa sem odgovorila na vprasanje.
enivej, dost o cbr.

novici dneva: koncno grem spet na francesinho in pobrila sem si lase prejle. ne cist, ceprav je malo manjkalo. taka sem spet kot na sliki tamle na desni strani bloga.

may the force be with u. mene nekok ne bo blizu do ponedeljka. stevilko imate, msgirajte po volji, se beremo naslednji teden.
bjss 🙂

ps- T, falis mi malo. ta mozna-ampak-se-ne-vemo-ce-realizirana selitev v cbr bo malo cudna, ce tebe ne bo v paketu.

pps- in kocno moram ze tist moj layout bloga gor spravit, ker na temle nimam linkov in sedaj ne morem mojih dnevnih blogov jet brat. smentana muha.

Standard