cajt-pred-tagi

>vsega puno, a nema ničega

>pravkar izpod tuša, grem mimo ogledala in opazim, da sem kot vanilla ice v mlajših letih. nujno bo treba se postrižt.

danes zvečer grem na predstavitev ene knjige o azorih. bo zanimivo. še posebej, ker je ena izmed avtorjev (sta pa ravno dva) slovenka kaja, ki že nekaj časa živi v lizboni. (če je kdo blizu – casa dos açores, pça da estrela, ob 21:30, vabljeni) soavtor je njen fant, pedro.
ja, itaq, da mu bo ime pedro, če je pa portugalc. pedro in joao so po mojem mnenju najbolj tipična imena za portugalce. ne vem kaj jim je. si ne znajo nič novega izmislit? tko kot američani, recimo. eh, never mind. iz enga slabga primera v druzga letim.

aja, pa kdo je imel to fenomenalno idejo, da se palčke za ušesa vržejo v wc školjko?! in to v državi, kjer ima vsaka peta oštarija na wcju napis, da se mora toaletni papir dat ne v školjko ampak v tist že itaq polni in smrdeči košek poleg školjke. em, brez zamere, ampak mi je prekleto vseeno, če nardim poplavo v celi restavraciji. ne mislim, spljoh ne nameravam nikul, toaletnega papirja metat kam drugam kot v wc školjko. se pardoniram, ampak ne gre. fizično mi to preprosto ne gre. sem probala. ne morem.
okej, ampak palčke za ušesa pa res niso za v wc, nooooo!

Standard