cajt-pred-tagi

>cbr.

>evo mene, opet v cbr.
trenutno sem še okej, ker pride danes proti večeru T na obisk. gremo v figueiro na plažo jutr. bo kul, samo da se vreme obdrži. slišim konstantno, da je v slo 35°C, mi pa tu komaj da pridemo do 25°C. vreme se okol obrnalo. aja, okej, ste pač včeraj imeli točo, kaj se zaj bunite. sej ste že navajeni na čudne vremenske pojave, beri – sneg sredi maja 😛

zvečer bi se ga pa ulila. pivo + pivo + viski + pivo + pivo + viski + pivo + neki koktelj, najraje caipirinha + pivo + tekila + temeljito buljenje v školjko + postelja. kdo je za špil? 🙂

ne vem zakaj, ampak čakam na tekmo ger : arg, ki naj bi bila čez slabe dve ure. drugače je pa jutri tudi tekma bra : nekaj. kaj je ono nekaj? mi lahko kdo izstreli tale podatek, brez da grem gledat na spored tekem?
nekako še nisem veliko dobila od tega svetovnega prvenstva. tekma so ob nemogočih urah, na moji kabelski je samo en program, ki prenaša te tekme in seveda ga nimam v sklopu zakupljenih programov, v kafić jet tekmo gledat mi tudi ni, ker so kolegi ob teh uri zaželjenih tekem delali, sami mi pa ob štangici ni tam za sedet. portugalci so včasih malo preveč zagreti, stvari zelo hitro spizdijo iz kontrole. pravijo, da so portugalci tako prekleto nori na svojo selecçao, ker imajo ekonomijo v kurcu, zdravstvo v kurcu, inflacija gre vedno gor, vsšolski sistem je itaq potrebn prenove ledene dobe, in vse kar jim ostane je fuzbal. no ja.

po dolgem času spet gledam rtl. he he. kak mi tega ni bilo potrebno zajle. tiste oddaje s sojenj. en tip vara svojo ženo. s fantom. mulcom. pubertetnikom. ta žena ima hčerko in ta žena tudi vsake tolko izgine nekam. hčerki to rata malo sumljivo in zasleduje mamo. potem vidi mamo in tega pubertetnika skupaj. misli, da se dol dajeta, v bistvu pa.. no, to mi ni najbolj jasno. zaj na sojenju (o nekem heroinu al nešto) pa se zve, da je ona mama pubertetnika. pubertetnik dobi zelo težek primer popizditisa. oni tipo se zaj smili samemu sebi, ker še takrat, ko se končno dol da, je še to s sinom svoje sedaj-že bivše žene. zaključek? mama ni kriva za nekaj, hčerki bodo sodli, oni tip in pubertetnik pa.. ne vem. cnn zelo dobro izgleda zajle.

se beremo v naslednjih par dnevih.
uživajte v vremenu, koktejlih in spam mejlu.

u! ko smo že pri spamu. če imaste account na gmailu, potem so vam znani tisti web clipi na vrhu strani. pač, novice, takšne in drugačne. če greste pa v spam folder, boste pa čisto vedno dobil neki recept, ki vsebuje tisti zloglasni spam 😛 (naj me nekdo izuči – spam bi bil po naše oni dorućak, ne?)

Standard