cajt-pred-tagi

>dobro jutro..
pod oknom je par teniških igrišč in zadnje par dni imajo bližnje šole športne dneve in vsa kričeča otročarija je tu. sicer je kao kjut jih poslušat, ko kixnejo tisto big bad yellow ball, ampak ta pljuča. jebemu! kako se lahko ta meter-cvancig osebek tako dere??

včeraj doma gledala tekmo nemčija : italija, in moram priznat, da bi imela raje, čebi nemci zmagali. ne vem zakaj, ampak ti makaronarji mi nikoli niso bili všeč. kaj čem. okej, ste iznajdli pico (čeprav sem nekje brala, da tud to ni iz italije uradno) ampak tok freh pa tud ni treba bit. sicer pa, sej so vsi neki freh.
danes je pa še tekma med portugalsko in francijo. na tvju bodo imeli že par ur prej neke oddaje o tekmi. in, mislim, da bi bilo bolje za celo državo, če oni res zmagajo danes. če bojo pa še v finalu zmagali potem bo pa tak panika v državi, in mislim, da rabijo to.

včeraj pregledala vse možne strani na netu za tečaj portugalščine, ki stane manj kot €200. no such luck. čez poletje imajo samo intenzivne tečaje. sicer niam pojma kaj naj bi to pomenlo, ker nisem našla urnika za te tečaje, ampak ziher kakšna 8h/dan zadeva. to pa tudi ne pride v poštev. okej, hočem bit bolj komfortable (beri kao što piše) pro govorjenju portugalsko, ampak 8h na dan je pa malo pretiravanje. pardon.


cnn na tvju:
po svetu se pa tud kar nekaj dogaja. severno korejo zanima kak daleč letijo njene rakete, preden se onesvestijo.
poplave v romuniji al kje že.
enga američana bojo sodl za zločine v tej iraški vojni. (kdaj pride ostali tisoč na vrsto?)
ronaldinhovo 7m visoko lutko so zažgal sred nekega mesteca v braziliji. člouk bi reku, da je nekdo bil razočaran nad njegovim preformancom 😛

včeraj je od J sestra dvojčica prišla na obisk. ve za te najine nočne sestanke z njeno sestro in ve za zvezo z mojo. ne vem zakaj, ampak nikoli me ni postrani gledala. tudi sedaj ne, ko je J jezna name. enivej. včeraj je uletela na obisk. da bi vidla stanovanje od moje. da bi mi rekla zdravo, ker se mi ni dalo ven v veter na pivo (če sem pa doma gledala fuzbal!). in vsake tolko, še posebej ko se je nasmejala, mi je bilo tako težko ne videt J v njej. (sicer sta dvojčici, ampak si nista TAKO podobni.)

prezgodi je za normaln post.

Standard