cajt-pred-tagi

>watch out with the taste..

>danes je bday moje sestre. happy bday 🙂 sicer ne bo tegale vidla, ker ne ve za blog, ampak napisala pa sem, and its the thought that counts 🙂

prvi dan encontra se mi je dopadel ravno do coffee break-a. prvi tip je razpravljal nekaj o ilustraciji, kar bi bilo zelo zanimivo, če ne bi bil tako zaspan, da je požalmpal skoraj 2l koka-kole in vsako 5 besedo imel pauzo. po tej mučni izkušnji je prišel na vrsto tip, ki je imel 2 ure super debate o tipografiji. in če ne bi za en sklop fonta človek potreboval okol 6 mescev. to jest, kvalitetno nareti font in totalno from scratch one, ne pa kar copy/paste od nekje drugje..
čeprav, pri tipografiji copy/paste celo podpirajo! pač, če nekje vidiš nekaj kul uporabi na tvojem fontu. seveda, če bo potem font še vedno berljiv in ne kar tko nekaj. kljub temu, da me tipografija še vedno zelo zanima, dvomim, da se bom prehitro podala v te vode.bilanca za prvi dan – dva predavanja sta totalno s00x, en je držal tehtnico v ravnotežju, in keksi od quebra costas so bili zelo dobri (in sveži)! 🙂 se že veselim jutri *doing the happy dance*

intermezzo: ko me folk vpraša, kaj se mi dopade pri ženski, največkrat odgovorim nekaj a la “rit, hrbet, faca, oči, ustnice” in podobne bedaste stvari. okej, saj vse to drži ampak ni pa najbolj pomembno. in sledeča stvar tudi ni najbolj pomembna ampak če tega ni, potem pa se sploh ne ubadam z ostalimi, ker mi je zanimanjo spizdilo skozi zadnja vrata bara.
o čem govorim? o umazanih nohtih!! argh! kako je pa to nazgravžno!danes ne busu je zraven mene stala ena, ki je bila zrihtana “v nulo” in je celo bila malo simpatična.. ko se je pa prijela za oni drog (da ni odletela na drugo stran avtobusa, ko ti vozniki voziji rally od ene postaje do druge. večkrat smo se zezali, da lahko kdorkoli dobi avtobus za vozit, samo pred glavno postajo se je potrebno zjutraj postavit. za večino zelo dvomim, da sploh imajo vozniško!) in sem točno pred faco dobila njene nohte, mi je pa še tist keks hotel pridet nazaj gor pogledat kaj se dogaja. blyakh!ne me narobe razumet – popolnoma je razumljivo, da nekateri imajo malo čudne nohte. to je vse sprejemljivo. tudi je razumljivo, da če delaš 12 ur skupaj na nekem polju in krompir ven kopleš, da potem se ti še vedno pozna malo. torej, še vedno se ti pozna malo na prstih, ampak vsaj za nohti nimaš cele njive. in tud, okej, nekateri si pač grizejo nohte ali kožico ob nohtu (nehaj!), kar tudi ni najbolj estetsko lepo, ampak stres in manjša predispozicija za odvisnosti se pač mora nekje poznat. in ne, moji nohti tudi niso perfektni.ampak jebemuboga, za nohti si umit pa ja ni kvantna fizika, ne?!

danes za večerjo? tole! envy me, envy me!! *bwuuahahah*

Standard