cajt-pred-tagi

>vamos ala playa.. al pa vsaj v bano!

>danes šibam v novo stanovanje. v tisto stanovanje, v katerem že kar nekaj let živi francozinja. ne vem zakaj je to pomembno, ker lahko pač kdorkoli “ustvari” super stanovanje.. ampak do sedaj so se mi vsa stanovanja francozev (/-inj) dopadla zelo.
slike sledijo.

intermezzo:kljub temu, da je bila včerajšna večerja fenomenalna (okej, tista paradižnikova omaka bi lahko bila boljša, ampak nisem našla svežga čilija, smlk smlk), imamo sedaj po celi kuhinji vonj po ribi. sicer je limona okej za vonj z rok dobit, ampak po hladilniku in kuhinjskih elementih pa ne mislim limoninga soka špricat.
ideje kako to ven spravit?

drugi dan encontra je bil.. hja, včeraj se mi je bolj dopadlo. danes so se vsi samo ven metali s svojimi fancy laptočki, pokazal niso pa nič. in zakaj točno bi me zanimala kombinacija html-ja in css-ja v sapomail, če pa potem vse skupaj zmešajo še s php in javascriptom, tak da ti na koncu res nič več ni jasno!
ocena današnjih predavanj: brezveze, vse smo vedli že od prej, in če bi imeli predavatelji še manj energije bi najverjetneje poklicala urgenco, da preverijo življenske znake.
ocena laptopčkov: fenomenalni, še posebej uni imac v modri barvi. custom made, se mi zdi.

vroče je v pm. mislim, da imamo ziher 40°C! pečene jajce se servirajo na strehi, vabljeni!

Standard