cajt-pred-tagi

>safe sex my ass!

>(ja, title je namenoma napisan brez vejice.)

i never learn.
ne vem zakaj, ampak vsi vici o kondomih (no, velika večina) pri njej naleti na čudna ušesa. a la ‘ana, ne delaj se norca iz tega.’ ko vprašam zakaj, mi odgovori ‘ker ne veš.’
s tem misli, da JAZ ne vem, če imam aids. ker v zadnjih parih letih nisem šla test delat. okej, mogoče je to res en pičken neodgovorno na moji strani, ampak vse punce s katerimi sem bila skupaj.. ZIHER SEM, da nimajo aidsa. ja, okej, nisem bila vedno tam, ko so se dol dajale. in ne, nisem vsako poslala test delat predn sma medve se dol dale. in ne, ne zahtevam potrdila o negativnosti testa preden poljubim kakšno. ampak jebemu, pač mam filing, da nimajo aidsa. not to mention their word.
ja, vem, govorit je zelo easy, in kljub temu, da se dandanes lahko to vsakmu zgodi, ampak… argh! nimam aidsa. pika. klicaj! whatever ločilo!

alias, ona tud ne ve, če je oni njen jebač kdaj še kam drugam zalutu. okej, sta bila skupaj 8 let in ona bi rada “verjela” (!), da je ni prevaru – ampak kaj pol? glede na to, da sta se zadnji dve leti, ko sta bila skupaj, ravno na vsake kvatre dol dala.. ne vem no. tipi so tipi. oziroma drugače – če se nam dopade sex, in če ga ne dobimo (ja, moi included), si ga al na roke vržemo (hehe, sami si najdte žensko varianto tega) al pa si najdemo neko tretjo osebo, ki bo to nardila za nas. capisce? lepo.

in pol ona men, da ne vem, če imam aids? you’ve got to be kidding me! vse kar ona men, to lahka jst njej. ampak ne, ker je ona bila s svojim 8 let, jaz pa.. no, rečmo, da je bilo moje življenje malo drugače.. skratka, ona je čist isto ziher zase kot sem jast zame. in dok ne bo črno na belem pisal, da sma obe negativne, je čist vseen če sem jst bla z 16 in ona z enim.

ko smo že pri praktičnosti (jast sem bila, v moji glavi, ko sem pisala prejšni stavek) – kak točno izgleda safe sex pri lezbijkah? kaj te si naj kondom na prste in jezik nataknem, al pa dam tisto folijo čez her private parts?! pa dejte, no, ga nehat srat!

Standard