cajt-pred-tagi

>novi templejt

>hja, pa smo mal spremenil templejt strani. se dopade komu? *če se že ne dajem dol, vas prosim vsaj za malo ego tripa*
sem se že kar dolgo časa spravljala zraven, ampak nikoli nisem prišla dlje od psd fajla. nikakor se nisem uspela prepričat, da naredim še tistih par sprememb v css in div templejta. no pa sej. smo pa zato danes naredili na hitro tegale. nekaj sem včeraj brskala po sxc.hu in našla tole sliko čivave. a ni kjut? čivava na sliki se mi sicer dopade, ampak drugače pa čivave ne bi mogla imeti kot domačo žival. ne vem no. nekok če že mora bit pes, potem naj bo labradorc al pa prinašalc. in če že mora bit podgana, potem naj bo podgana. zakaj bi se slepil s čivavo? slabo za naš ego.
kakor sem rekla, ni še dokončno urejen. desna stran se mi ne dopade, ampak tudi nimam ideje zajle, kako izboljšat zadevo. tamle pri arhivu bi zelo rada spremenila kako je napisano. nočem imeti mesecev napisanih v angleščini, blogger pa izgleda ne dela nič na tem. vsaj našla nisem v vseh tistih njihovih help forumih. sem pa opazla, da nisem edina, ki si želi to naredit. in da nisem edina, ki ji to še nekaj časa ne bo uspelo naredit. (če kdo ve kok – in da mi ni treba sami delat linkov – let me know. jaka, mogoče? hehe) aja, in da ne pozabim – NoteToSelf – naštimaj v style avtomatično border color za slike.
plus, vsaj 20min sem porabla, da sem skapirala KAKO pomembni sta tisti dve besedi bloggerjeve kode. <Blogger> in </Blogger> sta ZELO pomembni. ne pozabit tega, ko / če boste menjal svoj templejt. učite se na meni.

(hm. tale “učite se na meni” bi se sicer lepše slišalo “učite se na mojih napakah” ampak mi originalna varianta zveni bolj pičkasta *wink wink*)

aja, nasvet – ko delate karkoli s cillit bangom, prosim uporabite rokavice. okej, pač ne boste izgledal najbolj sexy oseba na tem svetu s tistimi živo rumenimi rokavicami, ampak verjamte – koža vam bo hvaležna. moji prsti namreč izgledajo, kot da sem sredi zelo počasne mutacije v kožaless person 😛

Standard