cajt-pred-tagi

>..and we dont live out there no more

>ravno pogledala original sin na tvju. woah.
tistih prvih 10 sekund me vedno zadene kot strela z jasnega. (čudn izraz.) tisti frame, kjer vse, kar vidiš, so njene ustnice in reče “you cannot walk away from love”. ne vem zakaj, ampak ta stavek imam v glavi (in od lani tudi tetoviranga na roki, ampak v arabščini) že od leta 2003. mislim, da je takrat ta film tudi izšel. (izšel? se tako temu reče?) in tu sploh ne govorim o njeni (itaq, da angelina, halo!?!) predstavi. angelinca, še tak sexy in oh in sploh kot je, zame sploh ni dobra igralka. dvomim, da je malo ljudi, ki mislijo isto. kaj čmo. ima pač več lepote kot znanja. čeprav.. v filmu gia se mi je zelo dopadla.

spominjam se stat v tisti mali sobi, sredi mesta recife v braziliji, tista meni-nesojena je stala pri oknu in me gledala, kot da sem nora. sej najverjetneje sem izgledala tako. takrat sem namreč prvič vidla ta film. na dvdju. in tam si si lahko ponavljal tistih 10 sekund filma over and over again. in sem si. play. rewind. play. rewind. play. rewind. mislim, da sem tisti del pogledala vsaj 6-krat. ne vem, kaj me je prijelo, ampak me je prijelo popolnoma. tisti stavek sem imela kot pozdrav na mobitelu. napisala sem si vsaj tisočkrat v vseh možnih (inštaliranih) fontih na prazen psd. imela sem kot handle na msnju (ti pa se tako mi menjajo vsake 5 minut). celo tako daleč, da sem kolegico prosla za prevod v arabščino. nekaj časa sem imela tist fajl na compu, potem pa sem šla v tattoo shop v cbr, vprašala kolko bi stalo in ker se mi je cena dopadla sem si tatu tudi dala delat.

vem, utrgalo se mi je.
mogoče pa se mi ni.
to, da preprosto ne moreš ubežat ljubezni je res na veliko nivojih. zame ima ta stavek dva pomena. pod ena, slej ali prej se boš zaljubil/-a. vseen kaka kocka ledu si, enkrat bo tud tebe zadela tista puščica. mogoče ne za dolg, mogoče sam enkrat, ampak enkrat za ziher. pa če si priznaš ali ne. pod drugo, če si v nekoga zatrapan (bom obdržala moški spol, se mi ne da skoz zraven pisat /-a) in je situacija takšna, da pač ne moreš bit s to osebo. tud če greš na drugi konec sveta, tud če nikol več ne vidiš te osebe, tud če se zgodi ne vem kaj.. ko enkrat ljubiš, ljubiš za vedno. tisto prvo osebo. tisto osebo, ki ti je ta prva dala metulje v trebuh. tista oseba, kateri bi dal vse. tista oseba, kateri bi vzel vse. tisto osebo boš ljubil vedno. mogoče bo prišlo še maljarda drugih, mogče se boš s katero tud poročil in bosta skupaj do konca vajinih življenj. ampak, še vedno, tista prva oseba je vedno prva. in za vedno.

zanima me kaj dela ona. vsak dan me to zanima. in še vedno jo pogrešam vsak dan.

“Life and death. Energy and peace. If I stopped today, it was still worth
it. Even the terrible mistakes that I have made, and would have unmade if I
could. The pains that have burned me and scarred my soul. It was worth it for
having been allowed to walk where I’ve walked, which was to hell on earth,
heaven on earth, back again, into, under, far in between, through it, in it and
above…”

Standard