cajt-pred-tagi

><insert something witty>

>hehe, čist sem pozabla na trial&error metodo. najraje namreč pišem stvari v notepadu, in potem (če je sploh potrebno) skopiram v word. malo mi lažje. enivej. notepad imam v start meniju, pri tistih pinned programih. ampak, če pritisnem windows tipko in črko n, mi tud odpre notepad. kaj to vse človek pogrunta. sej pravijo, da je lenoba mati iznajdb.

torej, včeraj sma šle z mojo v ikeo. nakuple pohištva in micenih stvari za €400. se kr splača. če le ne bi blo tok daleč. €40 za bencin in še €20 za avtocesto. za ta denar si človek že kar nekaj stvari nabere v ikei. enivej. danes in jutri bomo malo sestavljali. že včeraj ponoči smo in spet je bilo potrebno par korejsko – kitajskih slovarjev, da smo vedli kam vtaknat del z in kaj naredit z delom y, ki nam je ostal extra. čeprav, zdi se mi, da ko človek nekaj od ikee skupaj sestavi dobi taki mali miceni “i am a genious” filing. čist zasluženo, še vilce bo kmal treba sestavit skupaj s por mašino in francoskim!

naslednji teden moja šiba na festival paredes de coura in T mi poslala msg, da ji nekok ni nazaj za pridet. po snegu v sloveniji in 42°C tukaj, mislim, da se je svet res začel v narobe smer vrtet. tu nekaj ne štima.
T, maš da prideš nazaj. sploh ni debate!

Standard