cajt-pred-tagi

>i are going bald!

>moja ima do srede septembra v oskrbi muco. torej, mačko. nikoli si ne uspem zapomnat celo ime, ker je pač dolgo v pm. recimo, da je krajša verzija “amelia flor”. katere besede falijo ne vem, vem pa, da jih je še kar nekaj.
poleg tega, da ima strašit to mačko nek čar (sploh veste kak visok skoči?!), zabava me tudi tisti stereotip pralnega stroja. skor 15 minut sem jo gledala (ja, vem, le kje sem jst moj lajf izgubila..) sedet pred pralnim strojem, ki je opravljal svoje. vsake tolko je skočla gor, a la “vem, da mi bo ratal ujet tistole majco, ki se kar naprej v krogu suče in dela norca iz mene!”, ko se ji to ni več dalo, pa je prešaltala nazaj v “i shall stare you to death, you big white noise making … oooow, i feel weird… hypnotic-whatchama call it… machine!” pozo.

jutri T uleti nazaj na portugal. yay. /me is doing the happy dance! potem čez vikend pa, upajmo, uleti v moje malo mestece. bilo bi baš lično!

ah, pa en beli las sem našla. na moji glavi. celo attached je bil na mojo glavo. nekok se prepričujem, da temu ne botruje mojih kmalu-28 let (21. SEPTEMBER… *hint hint bloody hint!*) ampak da je bil redek primerek albino lasa.

mickeni updejt: slik popolnoma spotless ikea pohištva še ni, sploh ni nujno, da bojo. mi morte na besedo (pisano) verjet, da je sestavljeno vse tako kot je pisalo. okej, da nam je par stvari extra ostalo je itaq logično. sem pa po sprehodu po ikea štacuni ujagala dvd za kuhinje. če kdo trenutno prenavlja kuhinjo, ali pa če se vam preprosto dopade igrat s takšnimi programčki, ikea ima na razpolago en miceni programček za planiranje kuhinj. zelo kjut zadevca. (link je za pt stran, ne najdem angleške variante)

Standard