cajt-pred-tagi

>extra glijmiddel

>tak, moja spet šla. kak mi gre na kurac tole njeno odhajanje. ampak okej, dvakrat blo job, zajle je pa zabava. naj ji bo. ampak sam tok, on the record, na kurac mi gre tole njeno odhajanje!

ko smo že pri kurcih (nisem si mislala, da bom kdaj o kurcih fantazirala na tem blogu, hehe) – durex ima neko čudno napravco zunaj. mogoče je to že stoletja drugje po evropi, ampak v tejle moji predragi deželi pretirane olike in istočasnega hrkanja je reklama za durex vibrations šele par tednov zunaj. reklama niti ni ne vem kaj, me pa zanima proizvod. koker sem prebrala baterije (sej je na baterije, ne?) trajajo celih 20 minut. po 20 minutah pa nazaj na manualno, al kok? enivej. toti vibrations naj bi bila neki “ring”, ki ga daš pač nekam. prst? prej omenjeni moški spolni (čeprav imho največkrat purely entertainment) organ? jezik??
na jezik bi si jaz raje dala tole. vidla že parkrat, vsakič si hotla kupit ampak sem si tudi premislala. zakaj? niam pojma. nekok me je mal strašla ideja imet neko mehansko stvar na jeziku. elektrika (tud če taka, ki niti muhe neb ustrašla) plus slina = na-a. mogoče kdaj drugič. se bomo starih uveljavljenih in prav tako zabavnih a mogoče ne tok naprednih metod držal.

ko smo že pri zabavi: odkar sem na eurosportu na veliko sledila ipt in ker me ta šport že od nekdaj fascinira (hvala jonas), sedaj pospešeno vadim mojo igro na ddd pool. šla gledat credits in je naše gor list. oziroma bolj “bilo kuda, balkan svuda”. neki pavlović. gremo naši. ali bivši naši. kokerkol, ui rul.
glede na velikost inštal paketa človek ne bi pričakval tako polno igro. sence, odsevi, koti, farba kugl, pogled možen tudi iz stoje na glavi ali izpod mize (čeprav komu bi to služlo še nisem skapirala), itd. pri demo je na voljo samo 8-ball (torej, standard biljard) in 90 minut razbijanja. če pa uporabite (hej! sej smo na balkanu, ne?!) tale mickeni keygen (mind you, copy&paste niet deluje, bo treba na roke pisat klobaso črk in številk) pa se vam odprejo še ostale možnosti – time challenge, 9-ball, bla bla bla. obstaja tudi opcija cpu vs cpu (haa?), ampak je še nisem sprobala.

Standard