cajt-pred-tagi

>marshmallow is the only stable force in the universe

>a ste že opazili, kako je svet mali? jaz kar naprej zadnje čase.
ena izmed takšnih je bila da je od J sestra M (dvojčica, to bo pomembno malo kasneje) bila lani enkrat na neki izmenjavi na/v irski. (irska??? kakšna beseda je zaj to??) ko pride nazaj mi pove, da je srečala nekoga, ki me kao pozna. kak točno so se začele menit o meni, mi ni jasno, mi je pa ego spravlo v pm. all good. potem smo pozabili na to.. do danes.

zadnja cvetka iz te kategorije (hm, mogoče pa bom le lahko ponucala betino sposobnost kategoriranja) je – M gre konec septembra v slo delat erazmus.. in rabi sobo. (že takoj zdajle – če kdo ve za kakšno sobo v bližini ekonomske ali vsaj neki center, do let me know)
skratka. na mavričnem forumu (sej vete, kaj pravijo o gej skupnosti – vsi se poznamo in vsi smo povezani. čeprav se mi to ne dopade preveč, ampak če se da to v mojo korist izkoristit, zakaj pa ne?) sem dala oglas za prosto sobo. torej, da jo iščemo. za eno kolegico, ki (warning: sledi malo slavospeva) je zlo kul, zna super angleško, sicer strejt ampak to naj ne bi proti človeštvu, zna celo že naročit pivo v slovenščini in je na splošno extremno kul oseba.
in dobim msg od ene, ki je napisala nekako takole: “ej, ta punca za katero iščeš sobo, a je ta slučajno bila lani enkrat na izmenjavi na irski, ima polno uhanov v ušesih in je sestra dvojčica tvoje bivše punce?”
bingo! we have a winner!

Standard