cajt-pred-tagi

>totally out of context

>eden izmed (podzavestnih) razlogov, zakaj kar nekaj časa (beri: celi lajf) nisem “padala” na dolgolase ženske, je – lasje vsepovsod mi gredo na jetra. ampak res, tko ORNK na jetra. ne prenesem las v odtoku, ali na tleh, ali na mizi, ali na stolu, ali na gobici za pomivat posodo, ali ali ali. skratka, ne presenem jih in pika.
biti s kratkolasimi mi je nekako uspevalo do predlani septembra. če bi mi dali na izbiro (i wish) enojajčni dvojčici, ena z dolgimi in druga s kratkimi lasmi, jst bi izbrala (i wish!!) ono s kratkimi lasi. potem je prišla ena mehičanka G, dolgi lasje ampak tudi zelo “čista” oseba. smo prežveli. potem je na sceno prišla J. to pa vsi poznamo že, tako da mi ni potrebno razlagat. J ima pa eno tako lastnost, da.. da jst popizdim. rečmo da.. okej, osebna higiena je na višku, žena je v tem pogledu car. kar se pa pospravljanja in reda tiče je pa “sedi, šus.” tip. ko je bila pri meni v slo lani julija sem ji takoj prvi dan povedala, da lasov nočem videt nikjer. zarad mene je lahka v kuhni umazane posode za celi teden, ampak če bo lase pustila v odtoku po tuširanju, takrat jo pa kastriram. oziroma, ženska verzija te akcije. in se je tega držala, yay! mala zmaga na moji strani. sem bla ful ponosna nase, hehe.
sedaj sem z mojo, ki ima tudi malo daljše lase. ta je tudi pri osebni higieni super (včasih pretirava do amena, ampak okej, njen lajf), vsake tolko ima napade pospravljanja in sploh nimam nobenih pripomb glede tega. pač, je njeno stanovanje, ana mir.

moj trenutni problem je pa sostanovalec Mi. francoz. (need i say more??) do danes spoznala samo eno francozinjo, ki je bila dokaj redoljuba. ostalih tisoč so vsi malo aut. včasih je to kul, če si morem pa zjutraj najprej pomit šalco in žlico, da lahka v miru kofe spijem, takrat pa grejo pri meni vsi alarmi auf. Mi je drugač list kul dečko. super smisel za humor, ful dobro kuha, vedno vesel in nasmejan (zvenim kot mali oglas), totalno je pado v capoeiro, vsaki dan igra na baerimbau, je kao profesionalni klovn (resno) in ima dolge lase.
ti lasi so vsepovsod. resno. vsepovsod.

a sem slučajno že omenla, da sem po horoskopu devica? i rest my case.

Standard