cajt-pred-tagi

>lagani život..

>ekola, pa se spet malo javlamo. ni me blo na netu ta vikend (vsaj ne tolk, da vi bul’la v ekran in spisala en “normaln” post), ker je T BLA TUKI IN SMO ŠLI NA PLAŽO!
čaki, povzetek.

v petek z manjšo zamudo (a čist dost, tako mi ni bilo potrebno do konca prebrat tistega nazgravžnega odstavka haunted) uleti T, in mi prinese kislo smetano in kilo kofeja. ljubim to ženo. najprej domov, da se odloži njena krama, potem v pingo doçe po večerjo. uspelo ji je kupit (po pt) chu chu, ki zame kljub prekuhanemu stanju in ogromnem dodatku soli nima okusa. potem s peš-hondo do moje in oko polnoči nazaj domov. čeprav se mi včasih ne da ravno hodit (kaj šele cik cak) mi je tista 20-minutna hoja z T vedno fajn. saj ne, da se menima o najbolj težkih ali lahkotnih temah življenja, sploh ne. ne vem, paše mi. pa še pa še pa še pa še pa še pa še pa še..
v soboto pride po naju moja in pravac na plažo. ne vem na kaj točno je moja razmišljala ob vožnji, ampak vsake tolko sem si raje pokrila oči, da nisem vidla hitrega približevanja zadnjega dela avta pred nami, ki je že stal pri miru, mi pa nekako še vedno ne. vsake tolko si je po mojem (raje nisem pogledala v ogledalo, da bi se prepričala) tudi T pokrila oči, da moje in mene ni morala gledati pri ponovnem luščkanju, hehe. ja pa nooo! tišina. mir.
nekje sredi poti do praia da mira je začelo škropiti in mene že malo stiskati pri srcu, “hudiča, T sem kao obljubila plažo, sonce in zagorele fante, ki ji poljubljajo prste na nogah, sedaj pa škropi?! prosim, bog, če si tam gor, daj sonce pošlji, drugače se mi slabo piše!” po hitro kavi v cantanhede, ob prebiranju malih oglasov brazilskih ljubiteljic oralnega sexa in nudenja užitkov z xxl dekoltejem, in extremno kratki debati o pomenu spomenikov znanih ljudi na konjih.. ta-taa! nekje pri mestecu mira, ki je že ob tistih uri (malo po 12h?) bilo polno turistov z bodyboardi, bermudkami, japonkami, brez majice in domačinov, ki se jim je ob prodaji over-priced kruha kar samo smejalo. (seveda sredi pločnika!) najprej v lokalni market (no ja, pač ena štacunca blizu plaže, ki je prodajala dokaj normalno izgledajoče sadje) in potem direkcijone na plažo. majca in hlače dol, vse štiri od nas, mazanje s faktorjem 20 ob nerganju moje, da noće ponoviti prejšno epizodo objemanja z 2m zraka razlike, ker naju je tako vse peklo. jaz se namreč nisem namazala (ritual moje kože – najprej shrimpish in potem rjavo), ona pa se je nekako premalo, ali pa je preprosto izpustila par delov telesa. skratka. T je pograbla svojo sobotno prilogo, moja šla na sprehod ob morju, jaz pa v miževo deželo. no ja, vsaj probala sem. ob stalnem strahu, da mi bo tista žoga za nogomet priletela direkt v glavo, je malo težje zaspati. plus, T mi je povedala “in pissed-off way” za vsakega, ki si naju je malo dlje ogledoval kot je “dovoljeno za civiliziran folk”. hihi. aja, zakaj so si naju ogledovali? ker sma bile oben-ohne, in kljub temu, da nismo v braziliji, pt folk nekako ni navajen na take predrznosti. aja, pa še turistke sma bile, ki sta se dokaj glasno pogovarjale in smejale v svojem čudnem jeziku. aja, pa malo sem jaz popirsana in potetovirana. to je mogoče tudi malo pripomoglo temu. enivej, nije važno.
do skoraj 17h na plaži (takoj poleg nas – na zadnji sliki za tisto plavo rečjo – je bil tudi en tipo, ki je hotel skopati tunel do kitajske. mislim, da je bil brez vize.), najprej nakup zelenjave, pravac cbr, moja v nadaljni shopping, T pod tuš, smer domovanje moje. končno tam smo na hitro pojedli kosilo, si ogledali secretary (eno zeno spustijo iz neke umobolnice, ker se je rezala. najde si službo pri nekem sadističnem odvetniku, in njuno razmerje se spremeni v sado-mazo. zanimivo. na vsake kvatre.) in potem spat. T z mačko v dnevni, jaz z mojo v spalnici. idila.
..prejle je pa T šla nazaj v lx. smlk smlk. ampak okej, se vidma spet v torek, ko morem jaz tudi v lx. yay! lx! yay!

update: blogger me prijazno povabil testirat beta verzijo, slik mi pa še vedno noče normalno uploadat. crap.

Standard