cajt-pred-tagi

>re-tratamento

>hudiča, sem mogla sprobat!
preštekala sem na beto in potem se nisem mogla zlogirat noter. vseen kter username sem uporabla. okej, da razložim. sedaj sta blogger in google povezana, ne? ja. sedaj lahka kot username uporabljaš username od gmaila, ne? ja. lahko pa tud še vedno uporablaš prvotni bloggerjev username. vse jasno do zajle? super. in vseen kterga sem uporabla, vedno me je vrglo nazaj na tisto zoprno “please sign in before proceeding” stran. če sem vtipkala noter bloggerjev username, me poslal na isto stran in vpisal noter username od gmaila. zakaj? niam pojma. vem sam, da tud če sem dala noter password od gmaila ni ratal. hehe, guess what? spet nisem edina. kak je to fajni filing.
aja, in spet mi je tisto grdo navbar pokazal. c c c c. in vse kar so storil je, da so jo preimenoval (kar sem potem tud jst nardila v kodi, hehe). not good enough, blogger. you be gone! argh, beta verzije.
(koker vid’te mi je ratal se zlogirat. ne preveč to okol govorit, we wouldnt wanna jinx it, now would we? mogla sem zbrisat cookie od googla, jet nazaj na prvo stran bloggerja, se vpisat z gmail username-om, ker “click here to continue” ne dela ta link skopirat v address bar in potem me končno spravi v moj dashboard. so much for simple interface, eh?)

kej več pa ni novga. T in moja šle nazaj delat, to pomeni, da sem mogla tud jast. jutri torej v lx na sestanek s T-jinim šefejom (ker pač delam nekaj za njihov projekt). bus imam ob 7:30, vstat moram ob 6:20. bog mi pomagaj.

Standard