cajt-pred-tagi

>friday is casual sex day.

>že na drugi kavi v treh urah. tu mi nekaj ne šteka. al pa mogoče poskušam nadoknadit za včeraj, ko nisem v sistem dobila nič barkafeja. hm.
enivej, včeraj je šlo nekok vse po maslu in medu. od T šefe je kr zanimiva pojava, ampak mislim, da ga T prekaša v par pogledih. vsaj kar se grafike tiče. okej, T tudi ima svoje mućke, ampak ji odpustimo, ker mi je pač kislo smetano prinesla. aja, in ker je moja kolegica, hehe. (sem se dober rešla?) in mislim, da je naš sestanek tak dober (beri: produktivno) minil, ker sma medve bile v večini. samo en portugalec na sestanku in dve slovenki? itaq, da bomo rešli kaj! če bi blo obratno bi se mi slabo pisalo.

vidla tole na par drugih straneh in ker nočem ravno bit črna ovca med belimi – kako folk slučajno in pod točko razno naleti na tale blog:
cryptainer 6.0 – sori, nisem našla. če pa ti, povej!
ukradu sm bicikl – hehe, še vedno dober komad
cryptainer 6.0 250GB – resno, nisem našla
Praio Grande – kul plaža
crack tweak -xp – brez xpja? za koga pa pol?
kaj si ja nor – ja, vsake tolko. plus, fraza, ki jo celo že moja zna na pamet, ker jo tolkrat rečem
ana carolina seu jorge kar file – .kar file? midi bi mel? a ni mp3 boljši?
zlate ure – nimam, poznam pa par folka, ki ti lahka totalno originalne proda za 10 eurov!
http://ratoncrack.blogspot.com – em, okej.
vamos ala playa – hehe, klasika komad
tale serija – ktera?
očiščevalna kura – pri meni je trajala točno pol dneva. al dva dni?
kaj je crack – niam pojma, je pa zelo uporabno vsake tolko
zlata sm – a da si?
Cryptainer cracké – hehe, še francosko se bom naučila

poskušam si tudi naštimat samurize na namizje. ne vem, če mi bo zratalo, ampak upajmo na uspeh. sem namreč iz tistega procenta ljudi, ki jih vsake tolko zanima kolko še je prostega placa na diskih. z inštalacijo bricopacka mi je izginla ona praktična stvarca na levi strani okna my computer. konstantno pa se mi tudi ne da klikati na system info.

manjša zaskrbljujoča opomba: pravkar sem pojedla kruh z maslom, svežim sirom (T, onim ta slanim) in marmelado. kaj je pri tej sanjski in prekleto dobri kombinaciji zaskrbljujoči del? dopadlo se mi je in meni se to NI zdelo čudno. (do par dni nazaj nisem mešala slanega sira in marmelade.)

Standard