cajt-pred-tagi

>single. word. sentences.

>vsake tolko poleg mejlov od gmaila dobim tudi dobre linke. okej, s tem ne mislim na strani z recepti z dorućkom, ampak na stvari od oddly enough ali ask yahoo. vsake tolko se tudi kaj novega naučim.
recimo, da v primeru jedrske vojne bodo najverjetneje ščurki preživeli. takoj zraven podgan. ščurki namreč prenesejo okoli 150.000 nečesa obsevanja. človek, v primerjavi, samo 800. “samo”. plus, nemški ščurki bolj “trpežni” kot ostali. jaz tudi ne bi vedla zakaj, si pa lahko par teorij izmislim v 0,2 sekunde.
še ena izredno uporabna stvar: razlika med nerd, geek in dork. če vam kdo reče prva dva, se zahvalite. če pa zadnjo, najbolje da si greste kupit deodorant.

že par dni vsake tolko slišim čudno pristajanje golobov na polički nad in pod mojim oknom. te poličke so namreč iz aluminija, sonce sije direktno na njih, in mogoče od daleč izgleda kot super pozicija za golobe. to da je polička vroča je en problem. pač, spečejo se. drugi problem je pa ta, da je polica mala. hence, poliČKa. in glede na zvoke, ki jih slišim vsake tolko, vsem golobom ne rata pristat pravilno. kamikaze, anyone?

aja, moja mi iz onega festivala prinesla majico. behold: original verzija tiska na majici na levi, in meni-prirejen tisk na desni. (sedaj si jo morem pa samo še tiskat dat in bo vse tipi topi.)

Standard