cajt-pred-tagi

>youre in the army now..

>novica dneva (sicer je od včeraj, ampak povem danes): moja mi pobrila glavo! in jaz skačem od veselja! … ne vem zakaj, ampak filing skor mojo celo lobanjo (zgornji del, seveda) imet v roki (tole se zelo “hostel”-like sliši) se mi zelo dopade.
če je bilo planirano? smo na tabletkah, ampak nesreče se zgodijo. v tem primeru bi najina nesreča izgledala kot 2cm tanka špura lasov po kao-sredini moje glave. raje imam potem pobrito, najlepša vam fala. ali ipaq. pobriti sem se hotla že kar nekaj časa, tako da je tole heaven sent. /me is doing the happy dance! (spodaj slika)

lepe novice tudi iz J tabora. njena sestra gre definitivno v lj erazmusa delat, J pravi mami o lj (ker je pač lani bila tam celi mesec) in potem mi pošlje msg “bla bla bla. zelo si želim, da te par let ne vidim.” kaj točno lahko človek odgovori na to? tolko kokr jo še vedno imam rada, tole gre pa že malo predaleč. okej, nočeš me vidit. super, že vem, ker mi poveš čisto vsako možnost, ki jo dobiš. kar je sedaj tudi zelo poceni zanjo, ker so smsi v najinem ponudniku zastonj. do decembra. tako da, do decembra me bo gratis vsake tolko na kolene spravla.

aja, tota naša predraga mačka. amelia flor. (zapomnala sem si ime! yay!) napadala me je celi vikend. na koncu hlačnice so neke vrvice. kaj te vem zakaj, je pa popularno že nekaj časa pri oblačilih hernesa & maierja, al kok se jima reče. skratka, h&m. (pardon, T, hehe) in te vrvice (ker ena ni dost, na vsaki hlačnici sta dve) so the ultimate hunting material za to mačko. na listi točno za mizo in pralnim strojem. ampak ta pizda (pardon, ne morem se drugače izrazit), se je včeraj zakadila v mojo levo nogo in ker ji ni ratal se pravi cajt ustavit (upam, da se ji to ne bo kdaj zgodilo, ko bo skočla na ograjo na balkonu. prvih 10m jo ne bi ubil, zadnji meter pa mogoče.) se je hotla zaustavit tako, da je kremplje zasadila v mojo nogo. practical thinking, bad decision. vsaj za mojo nogo. jebemu, kok to boli! 12cm dolgi špuri (izgleda se mi dopade tale beseda, uporabljena 2x v tem postu and counting) po notranji strani noge, tam pri nartu. u pičku maternu. (aja, iz mojih postov, a je jasno zakaj folk misli, da slovenci veliko klejemo? hehe) par ur kasneje me je, pri isti dejavnosti, ugriznala v mezinc na isti nogi. 2 micene lukne mam zaj tam. moj prst sedaj izgleda, kot da mi ga je nekdo prištamplal na nogo.
če imam rada mačke? itaq.

Standard