cajt-pred-tagi

>tonite lets be lovers, tomorrow go back to being friends

>čeprav se mi title zelo dopade, dvomim, da bi mi ta varianta uspela. ne vem. mislim, da sem preveč posesivna. drugače sploh nisem, ampak ta ideja, da je z mano, potem naslednji dan pa recimo s ktero drugo. to mal po egu tolče.

prejle sem nekaj pucala comp in sem naletela (okej, nisem, točno sem vedla, da imam to tam) na neke kratke videe reklam in materiala z youtube ali metacafe. poleg joga bonito sem našla (in si, seveda, spet ogledala) reklamo za true star parfum z beyonce, in reklamo za neko staro akcijo mobitela z vesno milek v glavni vlogi. tako dober glas ima ta žena v tem videu! njami. za pojest. še posebej pri tistem delu “..in.. so stvari, ki jih lahko poveš samo po telefonu”.. rrrrrrrrr… (<-- tole je bilo zelo slabo oponašanje mačjega predenja, but i think we all got the point!) ostale novice s te strani sveta: pod mojim oknom so včeraj neko nemško-govorečo turistko oropal. naenkrat sem slišala kričanje v nemščini, da naj ga ujame in da je šou po stopnicah gor. mislim, da jim ni ratal ga ujet. če se je tukaj, skoraj sred mesta, spravu oropat nekoga potem ziher pozna vse male uličice kamor se lahko skrije. policija pa tud dvomim, da je karkoli nardila. če so sploh šle prijavit.
morem priznat, da sploh nisem vedla, da je v coimbri tolko kriminala. ne govorim samo o tem primeru. včeraj mi je L pravila o eni zoni coimbre, bairro da rosa. organizacija njene kolegice ima tam pisarno in on daily basis se tam dogajajo najbolj čudne stvari. prostitucija žensk in fantov (pri prostituciji so vsi kul, ko pa pride do normalnega gej para se pa vsi zgražajo. jebeni double standards!), prodaja droge za vsakim voglom in v skor vsakem drugem stanovanju, umori, posilstva, itd. velika večina, ki pride tja po drogo, jo kar tam zaužije. skozi nos ali pa v tisti del telesa, kjer se še vedno da do žile pridet. L vidla enga, ki si je iglo zabodu kar v vrat.
in tole je vse samo 10min stran z busom. je skoraj v mestu. recimo, jst sem na prešercu, tole je pa na viču. L mi povedla tudi o dveh bratih, stanujeta sama, starost obeh okol 16 ali 17, in sta kao big time dealers. njuno stanovanje (kaj vem kje sta starša, nisem vprašala) je polno elektronike, cdji, dvdji, neka kičasta koža tigra na tleh, flaše viskija in vodk vsepovsod, v sosednji sobi droga za prodajo ali osebno potrebo, hladilnik poln do konca, in vsake tolko imasta nov avto. ker pač tisti, ki jima dolgujejo, ne morejo plačat in dajo avto. zanimivo življenje. in zakaj policija, ki vse to ve, ne naredi kaj glede tega? so rekli, da imajo ta bairro (in tisti bairro poleg, ki je malo bolj normaln) že nekaj let pod stalnim nadzorom ampak da še vedno nimajo dost dokazov proti onim res velkim ribam. dok ne dobijo tega pa jih pustijo pri miru.

torej, kdaj pridete na obisk?

Standard