cajt-pred-tagi

>..when unseen hands caress empty faces

>(title je iz prve epizode mini flash serije broken saints, link dobila na kratkocasniku. zanimiva stvarca. sicer me zgodba ni prevec pritegnala, me je pa zato grafika in animacija. zelo kulish nareto. aja, sploh intro na strani. w00t.)

vsako jutro mi je težje vstat. se to dogaja samo meni, ali je že postala svetovna kuga?

ko smo že pri kugah, prejšn dan sem slišala za eno mačko, ki je skočla (nekateri pravijo, da ji je spodrsnalo) s šestega nadstropja. zgodilo se ji ni nič, je pa par dni ostala skrita nekje in ni hotla pridet ven. mali šok, mogoče? a ne dost velki, par tednov po šoku je hotla skočit še enkrat. sicer je ta mačka že v cat heaven, ali ipaq ima moj respekt. sicer ne mislim skočit s šestega nadstropja, bi pa zelo rada šla še enkrat bungee jumping! za slovenijo vem, da je polno placov, kjer se da to naredit. za portugal pa malo morgen, šefe.

aja, novica dneva – včeraj šla ven z J-ino sestro, M. (če v mojih postih že obstaja kakšna M, pardon, ne mislim na tisto osebo) ne vem točno kaj sma se menle, ampak stavek, ki je sprožil nadaljne 2 ure debate, je bil: “ja, jst bi se tud mogla že skor odločit, če sem gej al ne.” (pozabmo na detajl, da se za to kao ne odločiš, in sploh ne mislim jet v TO debate. spljoh ne, tak da se zašutkajte kar takoj.) men to seveda pade kot cegl v glavo, “kak to misliš, da se morš odločit, če si gej al ne? a nisi ti kao s tipi že cel življenje??” ona: “ja, no, ne glih.” seveda sem hotla zvedet s katerimi je bla. slaba poteza z moje strani. zakaj? ker če to zve J, bo štala v bajti. kak si nekateri (včasih me included) radi komplicirajo živlenje, ej. za znoret. in sedaj je ta M veselo zaljubljena v svojo najboljšo kolegico, že kar par mescov, kolegica ma fanta, ampak to jima ne prepreči, da bi se vsake tolko mal “make out” (kak je to po slovensko?). M še ni povedala tej kolegici, da bi jo najraj pojedla vsakič ko jo vidi in da bi zelo rada, da se prestavta na kak drug nivo (okej, peting je tud le zanimiv do neke stopnje). perfektna priložnost? par dni preden gre v slovenijo. juhu. imho ne pretirano pametna odločitev, ampak okej. po njeno “got nothing to lose”. i beg to differ, ampak ne gremo zdaj tud v globine človeške zlobe in prizadetga ponosa.

to bi blo vse. zaj grem pa spat.

Standard