cajt-pred-tagi

>buffer overrun detected

>madona, kako je pa danes čudn dan. zjutri bilo mrzlo v pm, še vedno se ni zjasnilo do konca. no, vsaj ne nad nami, v lx naj bi bilo toplo. ali vsaj sončno, nekaj od tega.

danes zvečer šibam v lx in jutri nazaj. imam prevoz za v obe strani. yay, bomo poceni (gratis) skozi prišli. T se namreč seli in jaz imam še vedno tisti brezvezni-za-transport-ker-so-koleščki-preveč-skupaj-in-ceste-v-pt-so-tlakovane-v-pm-in-sploh-ne-ravne-in-tisti-koleščki-normalno-delujejo-le-na-stezi-za-f1 a polni kovček pri njej doma, tako da moram jet po njega. sicer je rekla, da ni blema, ampak zmenjeno je bilo z njo in ne njeno cimro. kaj pa če se še ona odloči, da gre ven? sicer tam nimam ravno stvari, brez katerih ne bi mogla živet, ampak recimo, da bi mi nogavice prav prišle v času zime.

čez 20min se dobim z lastnico stanovanja v katerega se selim naslednji teden. ko bi jst se že nehala selit, ej! u pičko mater! mam da ostanem v tistem stanovanju vsaj par mescev, resno ej! ne da se mi več pakirat in selit kufre iz enga stanovanja v druzga! kak hudiča naj poženem korenine, če pa nisem nič pri miru?!

aja! včeraj sem se ponovno dobila s sestro od J, M. bilo zanimivo bit cel večer z njo, vsake tolko sem imela filing, da se menim z J. sicer si nista tako zelo podobni, ampak sta si. oči so iste, nekatere geste so me takoj spomnale na ono ta drugo, enkrat je izjavla nekaj kar me skor pobralo (od tistega čudnega filinga tam blizu srca) in sem se takoj prestavla v drugo sobo z nekim butastim izgovorom. če bi tist bila J bi jo namreč poljubila. sranje.

hehe, ko smo že pri čudnih stvareh. danes sem sanjala, da jonas ž bere moj blog, ker naj bi imel neko “gejevsko tematiko”, hehehehehe. potem je pa moja skočla na moj hrbet in me zbudla. baraba.

Standard