cajt-pred-tagi

>it is i, blogerka na terenu

>oni intervju za dnevnik.si je online. napisano okej, za njegov x<1000 besed limit. plus, kaj bi sploh se še dalo napisat? aja, ravno se spomnila, da je bilo eno od vprašanj tudi “misliš, da je tvoj blog lahko tudi spletna posvetovalnica za ljudi, ki so še vedno malo zmedeni glede svoje spolne identitete”.. in kot je alternetivka lepo napisala, za takšne in podobne stvari so na netu forumi. kot naprimer naš mavrični forum. id’te tja, jaz vam na žalost ne znam velik pomagat.
aja, če ste do danes živeli pod kamnom in veste nič, slovenska organizacija za vsake in jake glbt stvari je legebitra. ne bi vam znala velik povedat, ker spadam v kategorijo ignorantskih pripadnikov glbt populacije. se pardoniram. oz, se ne, fak ju.

ko smo že pri glbt stvareh in problemih (asociativna igra tukaj ne velja) in ker so me enkrat okurcali, da ne linkam (kdo se je že tole oglaš’val??) – pejdte si tud pogledat oznanila (ne vem, če je link pravi, ker se je pred nekaj časa stran selila iz enga naslova na druzga in nimam pojma, kje so se ustalil), tam se tudi najde par dobrih člankov. stran sicer ni bla updejtana že kar nekaj časa in je tudi ne mislijo. imho je to slabo, ker čisto vsak (recimo MOI!) oznanil ne more dobit v vsakem drugem kafiću, kakor je to možno v lj. me nekok NI v bližini teh kafićev, tako da sem se vsake tolko spravla na net jih brat. kaj pa zdaj?
ja, zdaj pa berem (a tudi ne preveč redno, packa jst) 1xy. cajtengček iz štajerskega konca, ki pa izhaja striktno v elektronskem formatu. ja no, .pdf si pa bote že znal sprintat, ne? mogoče sem kdaj prej že linkala to stvarco, ampak je bilo iz čisto sebićnega razloga. noter je slika ene moje bivše. še vedno je kjut.

Standard