cajt-pred-tagi

>dolgi vikend je bil tole.

>v noči iz petka na soboto sem znorela v pm. psico staršev moje je strah vsega, izgleda še najbolj vetra in dežja. seveda je celo noč iz petka na soboto deževalo kot za stavo. po defaultu imama vrata v spalnico zaprte, saj ni treba da domače živali vidijo kaj delamo. in ja, včasih je zanimivo gledat kok se živali onegavljajo, ampak ne, ni mi do tega. whats your point?? tišina! .. skratka, vrata zaprta. ponoči se je izgleda začelo uničevanje sveta in seveda je psica znorela. začne kraspat po vratih, da jo noter spustima. vredi, spustimo noter, lepo se imej, lahko noč. ja, jebi se ana, ne gre to tak na easy. se ta psica lepo namesti NA MOJE NOGE, tak da se ja ne morem prestavit celo noč. dobim popizditis, jo vzdignem in nesem ven, zaprem vrata. nekaj časa je zdržala, potem pa spet začela kraspat. okej, sem si mislala, da bom lepo pri miru in se bo že moja vstala in jo noter spustila. boš ti qrca. ona lepo spava, ko dete, se ne da motit. če bi boma dol padla je po mojem ne bi zbudlo. okej, se spet jst zbudim, spustim noter pesa in seveda ne dolg kasnej spet dobim popizditis. ker ta pizda se je spet ulegla na MENE! kaj pa njena lastnica? ne mara nje? ne more jet tja, al kaj? .. in tko celo jebeno noč!
in potem me zjutri moja vpraša, če sem slučajno slabe volje. ne. jst?!? mah kje!!

včeri zvečer sma jo pelale k neki teti, ker moja ima celi teden neki seminar in jst kao ne morem met pesa pri men v bajti. žalimo slučaj, nea gre. še vedno v proslavljanju mojga bdaya (najlepša hvala za čestitke.. NOT! barabe.) sma se odločle jet v mehiško restavracijo (scroll malo nižje) v figueiri da foz. naj bi kao bla ful dobra. KAO. kak se mi je zaluštal enga normalnega takosa iz romea (imate povečevalno lupo?), ali nachose iz taco’sa, ej! čeprav je el patron izgledu kot neki mehikanac, kuhat pa res ne zna.

razmišljam, da bi mojo posteljo (ki je zelo hrupna tud če samo sediš na njej totalno pri miru, kaj šele če sluHučajno blinkneš!) razšraufala (sem lezbijka al nisem??) in mela jogi kar na tleh.

ps- zakaj mi, če narihtam tale skript, noče pokazat velikost datotek v smeću? pa tak kjut ikonco mam!

Standard