cajt-pred-tagi

>vse se splača za pet minut več spanja.

>čez noč sta se mi zloudala x-men – last stand in over the hedge. yahoo! .. moja namreč ni preveč navdušena nad animiranimi filmi (vsaj ne nad tistimi, ki niso v pt verziji – ker se ji pač ne da razmišljat, ko gre v kino. kar pa ne pomeni, da ne hodma gledat socialno-obarvanih filmov in potem jaz umiram od dolgčasa. T že ve o čem govorim, hehe) in tudi ni preveč navdušena nad akcijskimi filmi (kar pa naju, spet, ne odvrne od gledanja bolj romantičnih filmov kot so hostel ali saw 2, hehe).
in ne, sami se mi ne da jet v kino. kljub temu, da imajo kokice med gledanjem filma v kinu (vedno pridem do sedeža z manj kokicami kakor jih kupim jebemti pa stopnice!) drugačen okus kot tiste, ki si jih nardim doma. v ponvi ali mikrovalovki.
in ja, jem kokice skoraj tako kot alf *evil grin* (če kdo najde video, se javljam za pretok)

včeraj zvečer, ko me moja razpičkala (kok je tečna, ko je bolana, ej!), sem šla na neta in gledala za ugodne cene kofe mašin. moja si namreč že od vselitve v stanovanje (enkrat januarja) želi kofe mašino. sicer sem jaz tud okej zamenjava, ampak hoče NEtečno kofe mašino, kar pa jaz včasih nisem. in, ker že ima toaster od krupsa, hoče tud met kofe mašino od tam. pač, kao matching set z malo pomoči. in okej, glede na to, da je njen bday konec novembra (trivia kueščn: a ste vedl, da sem prišla nazaj na portugal par dni pred njenim bdayem, ker sem jo potem presenetla na zabavi? a nisem jst fajn??), nekok upam, da mi bo do takrat ratalo nabrat skupi denar za ta podvig. resno, je podvig. cene lahka grejo tud v tisoč evrov! pa kaj so fukjeni? kokr sem prebrala je samo kofe mašina. mogoče v fine printu piše, da dobiš zraven še full-body masažo vsaki dan hišo na jugu francije, kar pa bi se že bolj izplačalo. (kolk je številka za kredit vzet? jug francije zveni dobro.) ampak okej, bo tuki tud ona mal priskočla zraven. je par dni nazaj rekla, da bi največ dala 70€ za kofe mašino, kar je kul, ker dam jst ostalo polovico (shipping and handling sta prasca) in ima eno okej mašinco.
in men ne bo več potrebno vstajat.

Standard