cajt-pred-tagi

>opeko v glavo, bi prosla.. al pa vsaj poušter

>kak sem jst zaspana! ne vem zakaj, resno da ne. okej, sicer cele dneve gledam v tale butast (in malo prašn) zaslon, ampak a je res to edini razlog za mojo zaspanost? zadnje par dni me skoraj vedno zmanjka še pred epizodo l worda (ob cca 00:30).

ko sem prišla domov zjutraj sem sicer nameravala jet spat, ampak mi ni zratalo (sem pa zato zdajle zaspana v nulo!) in sem gledala three burials of melquiades estrada (trailer). zanimiv film, tommy in oni drugi sta okej igrala, dwighta yoakama pa nisem prepoznala dok niso napisal koga je igral! tud ost ni bil slab, bomo pogledal, če je za dobit. (update: ni.) …in odpujsala sta domov.
ta film tudi nekok sovpada s tisto extemno briljantno idejo usa o gradnji zidu z mejo z mehiko. (a s kanado še nimajo problemov?) za začetek imajo denarja za slabih 30% meje. kaj pa ostalih 70%? če že nočejo imigrantov, zakaj potem ne nardijo zid po celi dolžini meje? smo broke mogoče? preveč denarja v iraku pustil? no ja. njihove zadeve. moje mnenje? sranje vse skupi. ne znajo se zmenit. hočejo jih, da jim pobirajo pomarančev floridi, da pa bi jim dal malj bolj easy možnost se legitimirat, to pa ne gre. kaj pa tistih 20 miljonov imigrantov, ki so že itaq v ameriki? te bojo pa s palco in podganjim strupom ven zbezal?
eh. ne bomo politični.

aja, nisem mogla zdržat in sem moji povedala, da bo dobla kofe mašino za bday. (tam kjer sem hotla kupit nimajo return policy in sem mogla vedet al hoče črno al metalik.) pa je rekla, da noče expreso, da hoče ono drugo, ki ti naredi 1l kofeja. kar je tud kul, so cenej plus hitrej se dobijo. win win situation, bi človk reku.

enkrat, mogoče za nov let, si nameravam kupit externi disk. ima kdo izkušnje s temi zadevami? moj dvd plejer ima krizo identitete in bere in piše samo še cdje. ni preveč praktično. ah, le kaj smo študiral, ko smo mel na izbiro samo cdje in dvd še po jajcah znanstvenikov niso skakal?? trenutno imam namreč polno dvdjev (ko je vse še delovalo tako kot naj bi, ah dobri stari cajti) in nimam kaj z njimi za počet. torej, bi najraj vse skupi dala nekam, kjer bo vse lepo zapakirano in mi nou treba preveč pazit na praske, itd. torej, ideje so dobrodošle, drugače pa že imam nagledanga tegale.

Standard