cajt-pred-tagi

>poštar zvoni samo dvakrat.. la la la

>zakaj, ZAKAJ???, poštarji zvonijo? to jest, zakaj poštarji zvonijo tako zgodaj?? kaj ne vejo, da nekateri spimo zjutraj? sej vem, težko verjet, ali ipaq!… prvo vprašanje ni blo okej, ker sem že dobila scenarij v glavo, kako poštar čaka pred vrati do onemoglega, ker ni noben prišo pogledat, če je sluHučajno kdo pred vrati. hihi. never mind, jst mam čudn smisel za humor.

moja spet šla. kolkrat sem tole napisala v zadnjem mescu? kar ene parkrat ne? jebemu. zaj je šla do pondeljka v galizo. juhu bruhu. to sem tud že parkrat napisala. in zakaj nisem šla zraven? če odmislimo dejstva, da a) ne morem jet, ker majo že poln avto, b) ne morem jet, ker nimam kje bit (kljub temu, da sma čist okej na eni postli) in c) ne morem jet, ker moram delat. torej, zakaj že nisem šla zraven? ne bi vedla, sem jast tud mal zmedena.

u, moja sodeluje pri nekem online learning programu o človeških pravicah. sicer jaz tudi sodelujem v online learning programu, ampak je preko microsoftove strani, tak da nima nič s človeškimi pravicami. (hihi)
tole learning se gre takole: vsak teden (al pač na vsake kvatre, ne bi vedla, ker moja tud ne sodeluje najbolje. let me rephrase that – če ne bi šla nardit te zadnje naloge, bi jo vrgli iz tečaja. iz brezplačnega tečaja bi jo vrgli! hihi. torej, zadnja naloga je bila tale – en tipo in dva kolega se spravijo posilit eno ženo. niso bli pijani, nič olajševalnih okoliščin ni. verdict? kriv, v ječo z njim, uno železno kuglo gor in sam vodo in kruh do konc živlenja. okej, do semle vse jasno. zaj pa si predstavljajte tole: ta tipo (pač en izmed onih treh) ima brata. mlajšega brata. in ker mu je kao žal (al pa si hoče sam alibi zrihtat, sem jaz zlobno pomislala) pove bratu. dodaten keč: predstavljajte si, da ste vi ta brat. ta mlajši. moralna dilema za ta tedn: bi povedal policiji, kaj je vaš brat naredo? okej, sicer se tuki lahka menmo o razmerju teh dveh bratov. če je mlajši brat totalno zamero starejšemu, da mu je v prvem letniku speljal punco in bi najrajš, da je mrtu, potem ima policijo ziher že v speed dial-u. ampak rečmo, da imata totalno normalno razmerje. razmerje, ki ga vidmo v holivudskih filmih, kjer vsi veselo in prijazno (in zelo corny) sedijo za mizo ob nedeljski večerji.
bi povedal al ne bi?

ps- in končno se je blogger spomnu, da me ob prijavi vrže direkcijone v dashboard, ne pa da morem prej še petnajstkrat kliknat. male zmage.

Standard