cajt-pred-tagi

>you are .jpg

>včeraj gledala (fajn met 8mb povezavo, hihi) “cars“.. no, nisem RES gledala, ker mi je KONEC FALIL! hdiča. ampak okej, je blo zastonj, plus je pixar in je disney, tak da ma ziher srečn konec. itaq. ta mali je zmago, potem je šou nazaj v sredi-ničesar, dobu je punco in vsi so ga mel radi. yay. cukr alert. i didnt spoil it for ya, did i?
ker sem dobla ts verzijo (kjer nekdo snema v kinu) sem dobila dva zanimiva dodatka. sredi filma so (to tud pr nas delajo??) ugasnal zvok in prosl eno ženo, da pride iskat svoje otroke v igralnico. par minut kasnej (a je razmišlala, če bo šla al ji je šele po par minutah kapnal, da je to blo zanjo?) res vidimo senco žene kok se sprehodi mim ekrana. smešna situacija, hehe.
ta drugi dodatek pa je tole – “one man band“. kratek film pixarja, ki so ga predvajal pred začetkom filma cars. zelo dober nareta animacija in ZELO se mi dopade faca punčke, ko.. mah, pejte si pogledat, bo najboljš.

in glede na tale test sem .jpg. “you are very colorful. sometimes you forget things, or distort the truth. you like working with pictures more than words.” prvo je prav, imam rada rdeče nogavice. drugo je tud prav, s tem da bi “sometimes” zamenjala z “very often”. tretje, ne tko velik, osamljeni primeri. in četrto je tud prav.

Standard