cajt-pred-tagi

>GREMO!

>pravkar sem si kratek-o stik-ala comp. sponko sem porinla v tisto režo za usb. ups? no, sej zgodilo se ni nič, ugasnu se je samo. in ugasnu se je na zelo hiter način. podatek, ki bi me skor prepričal v ponovno početje tega neslišnega akta, če ne bi blo onih side effectov. mislim namreč, da večkrat ponovit tole ni preveč pametno. but thats just me, i could be way wrong.

prejle vidla en kratek video od the stroj. sej jih poznate, ne? njihovi koncerti v želežniškem muzeju so bli fenomenalni, še boljši na štuku. videt jih na videih je sicer okej, ampak v živo jih videt je velik boljš.
s temi imam krajšo zgodovino. večina jih je iz laškega, kjer živi moja familija. sicer se jih je potem par preselilo v lj, ker je tam pač služba in lajf. brez zamere, dragi laško, ampak malo je pusto. en ima čez center, kjer prirejajo delavnice, koncerte, jam sessione, itd. sem tud delala tam par mescov in imela čez njihovo stran.. dok mi ni postala preveč dolgočasna, napovedane spremembe pa se ne premaknejo že kar par let. enivej.
vzdušje teh fantov in punce (ta žena mi je fenomenalna! too bad, da ni gej *wink wink*) je vedno super. vredu mi je pa vedno zanimivo videt kok žonglirajo “normaln” lajf in delo z bendom. en celo študira v avstriji in se vsak vikend fura domov na vaje. genij. skratka, ful so mi všeč. pika.

aja, in ko že dolg nismo nič o aidsu povedal (ne, še vedno nisem šla oni test delat. če majo pa od 22h naprej odprt, takrat pa se mi res ne da jet tja!), si pejte pogledat stran live with it. zelo dobre animacije o tem, kak je treba živet z aidsom, ne pa kar predat se. zvenim zelo moralno, ampak tud jst ne vi vedla kaj nardit, če bi bla pozitivna. skratka, animacije so dobre, msg tudi, pejte si pogledat.

Standard