cajt-pred-tagi

>njiekš

>moja včeri domov prišla. blo kul. sicer sem jst bla celi dan slabe (čudne) volje in nisem bla glih najbolj nasmejana oseba, ko sem jo vidla. ampak smo se takoj po vstopu v stanovanje pobotal. em, ne, ne govorim o sexu, get your mind outta the gutter! (to je blo ponoč, hehe)
ležale sma na postli skor eno uro in se samo menle. je že mesce od nazadnje, ko sma imele cajt za to. sicer ji spet nisem direkt povedala, kaj točno me muči, ampak se tud po ovinkih mal naprej pride. vsaj neki. in včeraj je prvič foro o otrocih sprejela okej. celo s foro je odgovorila. napredek.

u! in v začetku decembra imama z mojo obletnico. eno leto. madona madona. nazadnje ko sem mela.. čaki, z J sma skor prišle do enga leta, ampak pri nama je bilo malo lažje. ona je živela v lx, jaz v cbr, vidle sma se čez vikende. okej, sej sma se vidle kar dost (zelo podaljšani vikendi) ampak ni isto kot zajle z mojo. z mojo se vidma res vsaki dan (ko pač ne gre kam za čez vikend ali tedenske seminarje), tak da je tole že kar ornk zveza zame. zanjo ne, zadnja ji je trajala 8 let. jaix.
enivej, že vem, kaj ji bom dala. ne bo nič materialnega, nisem bogata. pač nekaj kar je včeraj spet omenla, da si zelo želi. (dropping hints, are we?) masažo. masažo hoče. ne od mene, moja sux. okej, ne glih sux, ampak nisem se nikjer izučila, jaz grem prosto po prešernu (in spominu). hoče ono pravo masažo. zaj pa sam še research naredit in najdet nek salon (ili nešto slično) v cbr. to pa ne bo lahko. sem spraševala že zase lani enkrat pa mi noben ni vedu kej povedat. no ja, imam še celi november.

no, vsi veste, da je novi župan lj janković. meni je to kul. okej, pač nisem iz lj in me tudi ni tam trenutno, ampak.. ne vem no, tip izgleda ve kok denar obračat in na žalost (ali v tem primeru na srečo?) se itaq vse okol denarja vrti. in če bo ta denar (podpporo itaq, da že ma) ponucal za tistih 22 projektov (ta pa ma plane, čojte!), more power to him. ima celo datume zastavljene kdaj bo kak projekt dokončan, kje smo to še vidli??
čist easy si lahk predstavljam zakaj mu je mlajša generacija dala podporo. fuzbal stadion bo porihtal. kolk dolg že na to čakajo? .. starejša generacija je bila pridobljena z merkatorjem. plus, kdo si ne želi večjih sprehajalnih poti v tivoliju? (hum.) .. kdo še ostane? srednja generacija? oni pa tak hočejo sam mal spremembe. in več parkir placov po lj, kar je tud eden izmed načrtov zokija. vse jasno od kod glasovi?

net nam je spet dol padu. jebemu. tile linksys routerji so že itaq sranje od sranja, ampak da pa kar naprej povezava dol pada? njiekš.

Standard