cajt-pred-tagi

>strung out

>danes je dan mrtvih. in coimbra je res mrtvo mesto.
včeraj je namreč bil zadni dan latade in vsi študenti, bruci in ostali folk so se spravli na koncert ne-vem-koga. pač, zadnji dan je, imamo da gremo. in so šli. se napili, delali fešto po mestu, in zajle jih večina še lepo spi. z velikim mačkom, seveda. sicer sem včeraj proti večeru le vidla sprevod brucev po mestu (in bilo jih je PUNO!) in sem tudi probala neki poslikat (povideat) ampak mi ni zratalo najbolje, ker.. mah, temno je blo in moja super-duper-trotl-kamera ni toHolk sposobna. video sux (ker je pač blo temno), zvoka itaq da ni (bli so pa glasni, da se jih je čulo do španije), prave scene nisem znala naštimat tako da mi je flash vedno osvetlil prvo osebo, ostali so pa izgledali kot duhi, itd. skratka, slik ni.

medve z mojo pa imava manjši problem. ponavadi je najin problem to, da ona nikol nima časa zvečer (ker imajo sestanke od bloco da esquerda ponavadi od 22h do polnoči. mislim, kdo si je to izmislu?!), tako da če že gremo kam, se zelo na hitro odločimo. pač, stvar, ki je al najbližje domu al najkrajša. ja no, žena mora spat.
ta teden pa.. danes je praznik, to vemo vsi. za jutri se še odloča, če sploh gre na jogo, torej še en večer fraj. v petek smo sicer mislal jet na jazz, ampak ker T ne pride na obisk (ti packa, ti!).. imamo spet kao fraj večer. sicer bi lahka šla same, ampak bo plac poln folka, ki kao naj ne bi vedli, da sma medve skupi. ja, vem, čudna situacija, dont get me started. za v soboto sma se odločl’le, da grema vseeno bowling. boma pobrale še par druzga folka, tako da nas bo velik. juhu! enkrat ta tedn bi celo rade šle gledat the devil wears prada, mogoče v petek ampak ker imajo od pondelka do četrtka neke akcije sma zaj to prestavle na naslednji teden. kakor sem rekla, preveč prostega časa imava. le kaj, o kaj, boma naredle z njim?? ….. lightbulb! *evil grin*

sma pa prejle našle neko kao-novo knjigarno / bar, zelo stilsko nareta stvar, puno knjig, poceni zajtrki (ali pač mickeni meniji).. ampak je lokacija malo čudna. tja najdejo samo ljudje, ki parkirajo malo dlje od shopping centra ali ljudje, ki živijo v okolici. na žalost. ker če bi tale stvarca imela boljšo lokacijo, bi imeli velik več prometa. (vedno, ko sma se mim peljale, je izgledal prazno.)

update: mislim, da sem se pravkar odločla kaj bom delala jutri zvečer. ciclo design!

Standard