cajt-pred-tagi

>I did not have sexual relations with that woman, Miss Lewinsky.

>okej, zadnje dni se je dogajal velik stvari za katere imam svoje mnenje. em, pač, tko kot vsi ostali na tem svetu. moj problem je edin, da je moj attention span zelo kratek, tako da se zajle ne morem spomnat vse o čemer sem hotla pisat. ja pa no.

me je pa zato zajle na diggu nekdo spomnil na budalaštine američanov. če ne veste (kje točno živite, da vam to ni jasno? tud če se vam jebe za vse skupaj, ampak ve se pa vseeno.), američani imajo danes midterm volitve. kaj točno to pomeni? to so volitve na polovici predsedniškega mandata, kjer zamenjajo skor celi kongres in 100 senatorjev. plus, puno je lokalnih volitev, bla bla bla. skratka, velka stvar. recimo, da so zelo velke možnosti, da bo zarad iraka kongres zaj obarvan bolj demokratsko (čeprav ga je kerry ornk pokronal z ono “šalo”). kolk je to dober ne vem, vem pa, da je amerika (vseen ktere farbe) vedno sposobna naredit še večje sranje kot je bil par dni prej. ja.
iz radovednosti (hihi) sem si šla na cnn pogledat trenutno stanje, kaj točno je na kocki (od kdaj kockamo?) in ktere zakone hočjo izvolit v nekaterih državah. ne vem zakaj, ampak bila sem presenečena, ko sem vidla, da v 8 državah volijo o zakonu, ki prepoveduje istospolne poroke. potem je še v eni (ali dveh?) zakon o totalni prepovedi splava (v eni pa istočasno hočejo legalizirat ganđo), v eni volijo za angleščino kot uradni jezik (em, a ni to kao že v zda??) in v tej isti državi hočejo uveljavit zakon, kjer bodo vsake dve leti nekemu naključnemu volilcu podaril miljon dolarjev (kak lahka dobim po hitrem postopku državljanstvo al pa vsaj volilno pravico v arizoni?). v eni celo hočejo zakon, ki bi jim dovoljeval uporabo slot mašinc. hihi.

za razvedrilo si pa pojte pogledat na kakšne reklamne spote (ki so letos bolj žaljivi kot informativni ali kaj drugega) zapravljajo denar.

Standard