cajt-pred-tagi

>ja, ja, skrbet vas more zame, tole ni normalno.

>hja, smo bli bolni (komplet čudnih simptomov, sploh ne bomo se o tem menli) in internet nam nagaja.

človek 15min visi na telefonu, na številki, ki sploh ni zastonj, in potem imajo predrznost rečt, da “imajo tehnične težave in da bodo nardil neki glede tega tok hiter, kot bojo lahka”. em, ja. to imajo ziher napisan pri “ko ne veš kaj rečt stranki, reč tole” vprašanju. al pa imajo tam v call centru kar sprintano in prilepljeno na monitor. tak da jih še iskat ni treba.
po mojih velecenjenih ocenah costumer-friendly-call-center je netcabo popušio po celi črti. a veste kdo pa popolnoma zmaga? sparkasse. resno! tam majo neko funkcijo “pokliči me”. vtipkaš noter svojo telefonsko številko in te v roku max 10min pokličejo nazaj. (vsaj mene so.) in sploh ni problem, če morjo na portugalsko klicat. so me že parkrat in letos okoli februarja so bli tud tolko, da so.. mah.. sej ne vem.. a sem pravla o tem? nisem, ne?

šlo se je za tole. kolegica mi na račun dala nek denar. v evrih. na oni glavni sparkasse v lj. po vseh pravilih bi mogla jst ta denar met takoj. eeee. po enem tednu še vedno nič. potem pa se ta kolegica spravi v akcijo. (zarad tega ima še vedno moj max respekt.) žena je bla v tistem času v belgiji. in ona pokliče na banko v lj, nahruli one tam kaj se grejo, in zakaj to še ni na mojem računu. mislim, halo, jaz sem na portugalskem, nea zaj morem v lj se menit stvari. izgleda je folk tam tko na veliko nahrul’la, da so tisti dan (ko je kasnej mama poklicala taj, da jim je dala neke podatke) vsi vedli za mene. mama kliče, pove kok se piše in da kliče v mojem imenu, žena na drugi strani pa nekaj a la “ja, ja, za ano se gre? že vemo kaj je problem. bomo takoj uredil. vas pokličemo nazaj.” vmes se je še parkrat opravičla, prosla za odpuščanje in žrtvovala device. potem smo poslal par faxekov, kolegica mi je izstavla en gromozanski I-O-U in men so 1-2-3 skonvenrtirali evre v tolarje.
izgleda v tujini ne morte vzdignat denarja, če je bil le-ta položen v evrih. prvič čujem.

enivej, uživajte. grem jst še po liter čaja.

aja, da boste vedli, KOK sem bolana – včeri sem prvič po štirih dneh celo imela voljo pit kofe.

Standard