cajt-pred-tagi

>murphy, you suck.

>na, pa nam je spet šou internet.
niam več pojma kaj se dogaja tu. vem sam to, da se te žene velik preveč igrajo z natavitvami modema, da ne bi enkrat nekaj šlo narobe. fora je, da imajo one zelo malo pojma o nastavitvah na 192.168.1.1 in vse kar delajo delajo “od oka”. a la, “lej, tole pa fajn izgleda, kaj če bi tole kliknal?” in potem nastane sranje.
začelo se je (mislim, da sem že povedala) z zaklepanjem mreže. “če bo mreža odprta se lahka kdo na easy not zlogira in bojo na veliko dol vlekli, mi bomo pa plačval.” kar mi je sicer popolnoma jasno, sem jaz tudi že imela (beri delala) sranje na tak način. s to razliko, da mi do konca marca ne plačamo popolnoma nič extra! plus, mi imamo modem fizično pri nas, tako da ne more noben nam mreže (ali podatkov prek le-te) ukradet, če je modem izkloplen iz električnega omrežja. (al tule čist mim tolčem? ker tkole men zelo logično zveni.) in potem so se menle z nekim informatikom, ta je rekel, da je mrežo treba zaklenit in so se šle tele mučke. na začetku (v pre-informatik dobi) je vse delalo normalno. okej, je net parkrat dol pado, ampak okej, wireless ni najbolj stabilna zadeva. (aja, comp z modemom je vedno imel internet, samo wireless je dol padal na vsake kvatre.) potem pa se so začele igrat in sedaj je vse skupaj prišlo tak daleč, da sma jaz in še ena občasno imele net (sedaj ga tud medve nimama več), comp z modemom pa ne.
ja, sedaj pa pičkajo, ker ni neta. aja, da ne bomo pozabli omenit, da so včeraj, ko mene ni blo, strokovno ugotovile, da je za vse skupaj kriv moj comp. včeraj ponoč je izgleda moj comp se konektal (ne bi vedla, me ni blo doma), nihče drug ni imel neta, in posledično je za vse kriv moj bogi laptopček. sem prišla zjutraj domov, me takoj šefica (lastnica stanovanja) ogovori in pove situacijo. a la “situacija je resna. tvoj comp je za vse kriv. tvoj comp je kriv, ker me ostale nimamo neta.” ker mi to NI LOGIČNO SPLJOH sem pred njo, v duhu experimentiranja, ugasnala comp. torej, po vsej logiki bi sedaj celi božji svet mogo met net, ne? EEEEEEEEEEEEE. še vedno ga niso mele. in ker sem se jst diskonektala, ga zaj tud jaz nimam.

stvari lahko grejo samo še na slabše.

Standard