cajt-pred-tagi

>zakaj izgubljat besede?

>poslušam ub40, the very best of 1980-2000. ya maaan! ..but the moonlight lingers on.. yeah.. wo-oh.. there was magic in kingston town.. la la la..

zadnje čase se malo preveč zezam s konvertiranjem izgleda mojga windows compa v maca. ja pa no, če si že ne morem privoščit resničnega maca, potem si lahka vsaj naštimam, da desktop izgleda tko. sicer, “it’ll never be the real mac. get over it.” sem prebrala že parkrat na parih forumih, ampak upanje zadnje umre.
najprej je na vrsto inštalacija flyakite. eni gui pack, ki vam popolnoma spremeni izgled windowsov. zamenjajo se ikone, scrollbari, progress bar, log in okno, itd. vse to je sicer možno zamenjat in priredit si z windows blinds, ampak ti so mi malo pomanjkljivi, kljub temu, da obstaja biljon tem. ampak, WARNING!!, možnosti so, da vam bo comp friznu ob restartu ali da se vam preprosto ne bo dopadu rezultat, zato si pred inštalacijo flyakite (ali kterga druzga gui packa) naredite restore point.
potem se je potrebno znebit orodne vrstice. to je tista stvarca na dnu ekrana. dobte si object dock. sledijo male stvarce. recimo, rainlendar, winamp skin (da izgleda kot itunes), yz toolbar, avedesk (ikonce na namizju se same updejtajo), itd. in, voila, vaš windows sedaj (z veliko domišljije) izgleda kot mac. yay.
(če se vam comp sesuje nisem jst kriva!)

Standard