cajt-pred-tagi

>first day of the rest of.. my week

>glede na to kakšno vreme imamo zadnje par dni me sploh ne preseneca, da imam neko cudno željo po juhah. ne govorim o caldo verde, ali creme de espinafres (ki se kao je za božic), ali sopa de feijão, niti o kaj-te-jaz-vem-kaj. govorim o tisti cudni želji po najbolj preprosti juhi iz pora, dveh krompirjev, enega korenja in cebule. (dodate sol in poper, ce se vam ne da zezat z olivnim oljem dodaste še kocko za juho in pustite da vre pol ure. izi pizi.)
enough about bullshit.

aja, zadnje informacije iz tabora “jaz in moja” so tele: nekok sma se soglasno odlocle, da je cajt za malo pavze. sicer to ne bo zaj neka velka pavza, ampak za zacetek vsaj ne bom vsak dan tam spala. meaning, jaz imam vecere zase in ona jih ima zase. vsaj nekatere. kaj je najin problem? da, glede na to da ona ni out in da ne namerava iz omare pridet še kar nekaj casa, nimama skupnega socialnega življenja. kljub temu, da par mojih in njenih kolegov ve za naju je a) moji kolegi so vsi v preteklosti nekok bli povezani z njo (bivši prostovoljci, osebe s katerimi je delala kaj vem kaj in se sedaj ne kapirajo najbolje, itd) in ji je malo nerodno (al pac nešto), in b) njena kolegica (ki je situacijo dobro sprejela) živi nekje na jugu države, druga kolegica se o tem noce niti menit, ta boljšmu kolegu pa še ni povedala, ker.. kaj pa vem zakaj. enivej. nimama skupnega socialnega življenja. sicer se imama okej same, ampak halo? po nekaj casa ti presede bit vedno samo z eno osebo v kaficu. vsaj meni. in njej. tak da.. kaj pa vem.
poanta. vceraj bi kao bila ena izmed prvih nedelj, ki bi jih ona preživela zase in jaz zase. moj dan ste že vidli (prejšn post), njen pa je bil nekaj a la družina+pospravljanje+urejanje papirjev za službo+kofe s kolegom+itd… in ob 3h zjutraj mi pošle msg, da naj grem spat k njej domov, ker ji falim.
seveda mi ni blo treba dvakrat rect.

Standard