cajt-pred-tagi

>movie flicks

>vceraj ali predvcerajšnim me je napadlo 7 komarjev (komarjevk?). kako vem? ker me na sedmih bedastih mestih telesa srbi tako, da bom dobila extremno težek primer popizditisa. imam tudi sreco bit edina v bajti s tem problemom! jebemti.

da se vrnemo malo na filme. v zadnjem tednu sem si ogledala tri. vem, moje življenje sploh ni lahko. za znoret, kok je težk ležat na postli, s skledo zelo dišecih kokic in mojo drago v objemu. ahem. “mojo drago”?? bleh.
pogledala pa sem si sledece: miami vice, open season in barnyard.
miami vice – najboljši del filma mi je bila muzika, to pa poznam že od prej. od nonpoint verzija pesmi “in the air tonite” mi je zelo všecna, patti labelle se je s-team-ala z mobyjem za “one of these mornings”, “arranca” od manzanita je tudi zelo kul, itd. skratka, ost je A+. film pa.. kaj naj recem.. (trailer) posnet je bil zelo kul, se pa strinjam, da foxx in farell nista glih najboljši team. ne izgledata partnerja. v celem filmu sta si povedala glih ene 5 stavkov. od 1 do 10 solidna 4. glasba kul, zgodbe nekok ni, akcije je tud bolj mal (ce ne štejemo tistih 5min streljanja na konc filma)
open season – najbolj annoying stvar tega filma je muzika. klavir in nek tipo, ki poje osladne “ah, prijatli, kak vas mam rad, za vas bi in bom pusto vse, bla bla bla” štikle. bleh. (trailer) gre se za udomacenga medveda, ki ga neki jelen spravi v težave in ga mora lastnica (sicer ob zelo neprijetnem tajmingu, dva dni pred odprtjem lovske sezone) odpeljat nazaj v gozd. medved je seveda navajen zajtrka, kosila, vecerje in wc školjke zato se odpravi nazaj proti mestu. ker on nima pojma kje to naj bi blo, jelen pa tud ni glih gps sposobn, se parkrat zgubita. lovska sezona se zacne in.. fešta, obmetavanje z zajci, happy end. vsake tolko se karakterjem posreci bit smešni, tak da.. recmo, da se splaca za nedeljsko popoldne. (glas medvedu je posodu martin lawrence, jelenu pa ashton kutcher)
barnyard – ni velik za povedat. (trailer) party-bik se po smrti serious-bik sr. (ki je celo kmetijo do zaj varoval pred kojoti) spremeni v rešitelja kmetije (ko pac kojoti spet napadejo). juhu bruhu.

Standard