cajt-pred-tagi

>opozorilo vsem diabetikom..

>malo kasneje grem najprej na vecerjo (ker bo kuhala italijanka bo na meniju seveda pašta), zatem pa v salão brasil na koncert neke tolkalske skupine. naj bi bili specializirani v djembe bobnu. bomo vidli, kako bo, ampak glede na sloves bo okej fešta. prišli bodo itaq vsi iz naše “alter skupine” (vsi tujci, sedanji ali bivši ali bodoci prostovoljci, ipd.), tako da bomo ziher imeli kaj za povedat. ce druga ne bomo pa pogreval stare zgodbe. to itaq vsi delamo, a ne?
enivej, bom nesla zraven fotoaparat, tako da malo poslikamo kafic. sploh se ne najde veliko slik na netu. zakaj je to tak?! kafic je ja ful vredu! kriza.

eden izmed muzicarjev (poleg kolegice) je tudi sestric moje, tako da jo bom mogoce celo vidla danes. zakaj “mogoce celo”? ker se zadnje dni že itaq bolj malo videvama (v skladu z najino resolucijo, da je vse skupaj postalo že velik prevec monotono in da rabma mal cajta tud same zase), ta teden ima do nedelje na obisku kolegico, v soboto z bratom praznujeta skupaj bday (ona malo kasneje, on malo prej), naslednjo sredo pa itaq spet gre na neki seminar do nedelje. december bo za naju še zelo zanimiv mesec.

sicer pa bo danes ob 2h ponoci (torej, uradno že jutri) eno leto odkar – opozorilo vsem diabetikom – sma se prvic poljubile. shwwwwwweeeeettt.

Standard