cajt-pred-tagi

>wax on, wax off

>nekaj mi povejte punce, kdaj tocno so se svetovni vodlitelji odlocli, da ni vec “in” se pod pazduho brit?! in sploh ne govorim o špankah, te so itaq že v zgodovino zapisane kot totalno-prevec-emancipirane ženske, ki pa tega ne bodo delale sploh, tud ce se vsi na tem svetu na trepalnice postavijo, prekomerno britje itaq da povzroca raka, in tistle vonj, ki te moti, je samo moj naravni vonj! tak!
ena izmed mojih cimer je drugace totalni nega-frik, kar vztrajno dokazuje s casom, ki ga preživi v kopalnici. skor vsaki dan si rihta obrvi, brije se tak al tak ene štirkrat na dan (“ce pa pika!” ha???), ce si ne bo nehala las prat ji bodo tko al tko izpadli naslednji teden, in podobne cvetke. skratka, v moji knjigi je bila zapisana kot nega-frik. ce si roke tud stokrat na dan pere? ne bi vedla. mislim, da ne.
potem pa prejle prifrfota v kuhinjo v majci brez rokavov (ker je izgleda tako toplo pri nas). sveže stuširana, vonj šampona preplavi kuhinjo (ki je do zajle imela zelo mocen vonj po pecenih ribah, mind you), lak na nhtih se še posušil ni, in ona na veliko vrže roke v luft (neki mi je tako zagrizeno razlagala)… in mene kap. zaj vem kam je izginla brazilska džungla!

Standard