cajt-pred-tagi

>voulez vous coucher avec moi.. aussi?? :D

>pravkar slišala, da moja bajta pa le ne bo tako prazna, kot sem mislala. pod prvo, L je povabla celo svojo familijo za božic na obisk in bo imela 17 folka za raztalat po mestu. hoteli so že skoraj vsi zasedeni ali/in predragi. pri njej jih bo ene 5, pri eni kolegici še ene 5 (mogoce vec ampak meni res ni jasno, kam bodo že teh 5 dal v onem malem stanovanju), pri spodnji sosedi še par in pri meni tudi ene 4. kam jih bom dala? torej, v bajti kjer sem jaz stanujejo še 4 punce. vse grejo nekam za nov let. okej, 2 sta se vceri odlocle, da pridejo sem praznovat nov let, ampak za božic jih pa res ne bo. torej – v zgornji štuk grejo 3 ljudje (na posteljo in raztegljivo sofo), in v sobo cisto spodaj še ena oseba. suma sumarum 4 francosko-govorece osebe, ki bodo tukaj med 22. in 28. decembrom. yay!

kar se pa tice ljudi v mestu cez praznike, je pa situacija še vedno mal boga. 95% folka gre domov ali pac nekam, ostanemo sam butli. ampak okej butli se tud ga znamo ulit. en velki crnec iz nemcije z imenom, ki me vedno spomne na meni zelo všecn komad parnog valjaka; ena nemka, ki govori brazilsko portugalšcino in mi vedno tko kul, ker me kao vika; ena zelo sexi francozinja, ki pride za nov let nazaj (samo za božic gre domov, ne bi vedla zakaj); potem pa nas zmanjka. morem najdet še par folka in da nardimo eno žurko. žurko polno kuhanga vina. yay.

aja, od mojga externega diska še vedno ne duha ne sluha. tako da sem si po nasvetu našega dragega špricaca ubodla en crossover kabel za €1,34 in grem cez pol ure k E, da s pomocjo njenga kompa spraznim moj komp in za T posnamem par filmov. T, bom kar vse posnela (ker mi drugace zmanjka dvdjev) in ti pogledaš kar ceš, ja? lipo. me veseli, da se tako tiho strinjaš z mano vedno.

Standard