cajt-pred-tagi

>sex jest precijenjen, pogotovo kad ga prati zaljubljenost.

>bus domov sem ujela za mišjo dlako. mislim, da nisem tistele mišje dlake uporabla na ta pravi nacin, ampak domnevam, da vam je vsem jasno kaj hocem s tem povedat. lepo. na poti skozi mesto sem vidla prosegur nalagat in razlagat velke železne zaboje pred banko (slika je stara), skupino japonskih turistov (okej, azijskih, ne vem ce so bli res japonci) in vsi so imeli gor tiste maske za cez nos in usta. ker je izgleda zrak tu tolko bolj umazan kot v njihovi državi in izgleda se lahka tu nalezajo kazga virusa, ki ga tam ne znajo pozdravit. panika. tisti veliki zeleni utripajoci plus pred lekarno mi je želel “natal feliz” (moglo bi bit obratno, nekdo se zmoto pri pisanju) in mi sporocal, da imamo pb 9:45 samo 4°C. ne morte verjet, kako se veselim mojga šala, rokavic in kape.

moj plan stvari, ki jih moram naredit, preden se vsedem na busa za lizbono:
– dat prat cote. ko se operejo jih moram nest k E, da jih dam tam sušit. ri nas se sušijo tri leta in pridejo nazaj z vonjem po vlagi, namesto po nekih cudnih gozdnih sadezih.
– nabrat skupaj hrano, ki jo imam v hladilniku in nest k E, da naredi juho.
– najdet oni cd za office proofing tools, da jih inštaliramo na E-in comp. recimo, da ga lahko tja nesem istocasno kot hrano.
– dokoncat en pdf template in ga poslat, skupaj z racunom. yay.
– pospravit sobo, ker mislim, da bo danes nekdo prespal v moji sobi. kdo, ne vem, kolega od sostanovalke. tiste pornice moram spravit izpod postelje, wink wink.
– okol 17h moram k šivilji, da vidim, ce ji je uspelo kaj naredit iz onih mojih hlac.
– jutri ima kolegica farewell fešto in morem nekaj prinest zraven za jest ali za pit. se še odlocam, ampak v obeh primerih moram v trgovino. ideje? nas bo okol 16, dve sta noseci.
– enmu nemcu moram razkazat mesto. od kdaj sem jast turisticni vodic?
..plus vse ostale higienske in drugacno vsakodnevne zadeve. zajle grem pa spat. ko vas šmirgla, jaz sem zaspana.

ps- ono povezovanje kompov ni ratalo. na mojem je še šlo, od E komp je pa italijanski in mi mi blo jasno pet posto. sicer sem šla po spominu (tretja opcija prvi okn, zadnja opcija drug okn, itd) ampak ni šlo. šment.

Standard