cajt-pred-tagi

>dihanje na škrge bi se moglo imenovat škrganje.

>kljuce sem doma pozabla. to se mi je v celem življenju zgodilo glih parkrat. lahka naštejem na prste ene roke.
preden sem se zvecer dobila z mojo sem najprej zamudila (jebemti!), ker sem pozabla denarnico. danes zjutraj ugotovim, da sem doma pozabla tud kljuce od stanovanja. kar bi blo kul, ce bi celo kdo bil doma. ampak ne! vse te picke od sostanovalk pridejo šele enkrat konec tedna.
(in kak sem zaj doma? ne, nisem plezala ko spajdermen, ker itaq ni noben okn nikol odprt. mi ne rabmo svežga zraka, dihamo na škrge. spomnala sem se, da oni francozi še niso dal kljucev nazaj in L hvala bogu še ni šla v službo. yay. day saved.)

vceraj pogledala carlos mencia, “no strings attached“. nisem ziher, ce se mi tale tipo res dopade. od tistih 45 minut stand up rutine se mi je dopadlo glih enih 15. sej nimam nic proti njemu, in tud vse kar je povedo je kao res… ampak na vsake kvatre se tale tipo mal prevec namiga na rasizem. okej, in a funny way, ali ipaq. sicer se dela norca iz res vsake rase, tudi iz svoje (mehican), ampak recmo da je ajn picken mal prevec brut. (je to beseda?) agresivn je v pm, biAtch rece vsake 3 sekunde (ne verjamem, da res tko govorijo tam), in velik predober uponaša prizadeto osebo. kaj cmo, vsak ma svoje napake, hehe.
enivej, za pogledat je, ampak placa mi pa nou zasedu na kompu.

zaj pa si naredte dober kofe in mi pošljite vse vaše linke do cheap letalskh kart za lj. ne, nimam vec popusta, sem že prestara. in ne, nimam nic proti prespat na kakšnem neudobnem letališcu, da ulovim naslednji let. to jest, ce bo karta temu primerno cenejša, da se razumemo.

Standard