cajt-pred-tagi

>oh yes, there will be blood.

>em, s kolegico (sodelavko moje) sma šle gledat saw 3. (trailer)
da bi karto sploh lahko dobile sma mogle pokazat osebno. jaz sem ženi pokazala grimaso in siv las, ki sem ga našla prejšn dan na desni strani lasišca. kolegica, C, pa itaq ima skor že puno glavo sivih las. (osebno je potrebno pokazat, ker so prejšn tedn šli eni froci gledat neko grozljivko in je bla cela štala po casopisih.)

film je.. nazgravžen. sicer je zgodba mal drugacna od prejšnih dveh delov, ampak je še vseen totalno nazgravžna. in that “lets see just how much we can torture a human being” kind of a way. (tu sem potem hotla povedat za kaj se gre v teh dveh delih, ampak mi nekok ni zratal, ker se prevec zgodb povezuje. hudica. skratka, poglejte si trailerje za saw in saw 2.) v tretjem delu jigsaw (oz. njegova pomagalka, ona iz prvega dela, ki je razrezala svojga tipa, da je prišla do kljuca.. in ki je v drugem delu tud igrala velko vlogo.) najprej raztreli enga tipa (priklene mu vse okoncine na verige in ta si mora verige ven potegnat preden pride tajmer do nule. mu ne rata.), potem detektivko (ki je tud od prvega dela tu), ugrabi doktorko in ji da na vrat bombo. neki senzor bombe je povezan z njegovim heartbeatom in ce tega ni, bomba explodira. no pressure! pri življenju pa ga morem obdržat samo 2 ure (ker ima itaq tumor, kao da rak ni bil dost), dok en tipo pride do konc svojga testa. temu tipu so pred 3 leti do smrti povozli sina. prica ni prišla povedat kaj se zgodilo, krivec je dobil pol leta, fotru se je zmešal. in foter je sedaj na preizkušnji, ce mu rata odpustit folku.
krvi puno, notranji organi letijo vsepovsod, folk v vrsti pred mano skakal v stolu. jaz v stolu nisem skakala, tud drla in cvikala nisem. sem bla pametna. sem si dala rokav jakne cez oci. po onem principu “kar ne vidim, ni strašno.”
plus, prvic v življenju sem bila vesela, da imajo med filmom pavzo. zakaj? ker sma šla na pivo in nisma pršle nazaj. (sedaj moram pa film dol potegnat, da vidim konec. pišuka.)

Standard