cajt-pred-tagi

>bilo kuda, balkan svuda.

>danes zjutraj, potem ko sem odpravla mojo v službo (kar je dokaj težka naloga, polna vaj potrpežljivosti, ker je ta tako prekleto tecna zjutraj, da bi jo najraj ugriznala v peto!), sem seveda šla nazaj spat. kaj cmo, nekateri smo fajn postlani v tej smeri. v oni “imet dobro službo, kjer se valamo v denarju, in služba ne vkljucuje sexa” pa malo manj, posledicno.
alarm naštiman za 10:30, po nejasnih 9 minutah ga snooznemo, gremo naprej sanjat. imam namrec to sposobnost, da ce me karkoli zbudi sredi sanj (recimo, wc), in ce se zacnem ob ponovni vrnitvi v toplo postlo spominjat kaj se mi je prej sanjalo, lahko te sanje nadaljujem. kul, a? seveda ima tudi slavbo strani – vsake tolko se mi tud nocne more lepo nadaljujejo, kljub temu, da zelo skoncentrirano razmišljam o ptickih in rožicah.
grem nazaj sanjat. in sanjam o starejši sestri nekaj. in o njenem, meni še neznanem, tipu. in o neki hiši, kaj te vem kje. in potem zaslišim colonio. spomnim se si rect “madona, pa moja sestra še v MOJIH sanjah posluša to ženo??”

po manjšem detektivskem delu (sem šla vprašat, hehe) v zgornjem nadstropju stanuje ena rusinja, erazmus študentka, imenovana vika, in bo tukaj še 9 mesecev. in cd colonie (video)je dobila od kolegice, hrvatinje, tudi erazmus študentke.
tko kot je post reko, “bilo kuda, balkan svuda.”

Standard