cajt-pred-tagi

>..in vendar se vrti!

>v enem od prejšnih postov sem bila extaticno vesela nad idejo, da bomo navadni revni smrtniki enkrat le lahko si spimpal svoje boge navadne compe z mac osx. izgleda sem se nekomu dost zasmil’la in danes sem na diggu (a je možno bit obseden z diggom? ne pravim, da sem. sem pa zato na zelo dobri poti tja. hvala bogu, da za iex ni vseh tistih digg pluginov. tisti bi me šele pokopal!) zasledila tale post: kako na navadnem intel compu inštalirat mac osx. yay! juhu! aleluja! .. zaj si moram pa samo en drug comp od nekje narihtat, da sprobam. nekok mi ni vse skupi za zgubit in potem še enkrat vindouse nalagat, hehe.

aja, in še ena stvar me je danes malo pogrela – skin za laptop!
ta glavni v tem biznisu so itaq skinit (poceni, velika izbira tako vzorcev kot tudi naprav za katere delajo skine!), ostali (vcasih dragi) zasledovalci se namrec ukvarjajo samo s prenosniki.
vsi nekako deluje po istem principu – na samolepilno prozorno folijo vam stiskajo izbrani vzorec, zapakirajo v licno škatlo z navodili in ostalo leži na vas. (mind you, nekateri skini so celo reusable.) te folije so možne v skoraj vseh laptop velikostih, in celo opcijo vam dajo uploadat fotografijo/grafiko po svoji izbiri.
narociti ne nameravam nic. bom uporabila samo trike in navodila, printat bomo dal pa v bližnji print trgovinci.

Standard